Σκακιστική Ακαδημία Ενωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας

You are currently viewing Σκακιστική Ακαδημία Ενωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας

Συνεχίζοντας την πολύχρονη, μακροχρόνια και τόσο επιτυχημένη πορεία μας μέσα από τον σύλλογό μας ‘’Ενωση Σπάρτης Μικράς Ασίας’’και λόγω των αλλαγών στην αθλητική νομοθεσία από την κυβέρνηση, ειμασταν υποχρεωμένοι να δημιουργήσουμε έναν ξεχωριστό αμειγώς αθλητικό σύλλογο.

Συνεχίζοντας την τόσο επιτυχημένη πορεία μας και προσφέροντας την αθλητική και πολιτιστική εμπειρία μας στην νεολαία αλλα και
σε ολους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μας,διαδίδοντας και κάνοντας γνωστή μεσα από τα πρωταθλήματα στα οποία είχαμε συμμετοχή την Ενωση Σπάρτης Μικράς Ασίας, μαζί με ολη την μικρασιατική μας κουλτούρα, τις παραδόσεις,τα ηθη και εθιμά μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι:

μετά την ιδρυση του νεου συλλόγου μας, ο οποίος είναι η συνέχεια του τμήματος σκακιού που ειχαμε στον πολιτιστικό μας σύλλογο θα βαδίσουμε με την βοήθειά ολου του Διοικητικού Συμβουλίου στην νέα μας πορεία, πραγματοποιήσαμε την 1 η Γεν.Συνέλευση της ‘’Σκακιστικής Ακαδημίας Ενωση Σπάρτης Μικράς Ασίας’’ της 10 ης Ιανουαρίου 2024 και τις επακολουθήσασες Αρχαιρεσίες το 1ο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο για την 3/ετία 2024-2027 καταρτίστηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος : Νίκος Χατόγλου
Αντιπρόεδρος : Βαγγέλης Τριανταφύλλης
Γεν.Γραμματέας : Σίμος Ιντζόγλου
Ταμίας : Αντώνης Αμπατζής
Υπευθ.Δημ.Σχέσεων : Ανδρέας Λυκερίδης
Αν/κά μέλη : Κυριακή Σιδηρά – Κωνσταντίνα Λάλλου


Εξ’αλλου η Εξελ.Επιτροπή εξέλεξε ως προεδρεύοντά της τον Ανδρέα Κονδύλη και Μέλη: Στέφανος Κεραμιώτης – Αγγελος Σπυρίδων. Αν/κό Μέλος: Κλήμης Χατόγλου

Επίσης εκπρόσωπος στην Σκακιστική Ομοσπονδία ορίσθη ο Βαγγέλλης Τριανταφύλλης με αναπλήρωτή τον Αντώνη Αμπατζή.

Το Νέο Διοικ. Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα Ιδρυτικά Μέλη του νέου Συλλόγου για την συμμετοχή τους και την διάθεσή τους να στηρίξουν την καινούργια και δύσκολη αυτή προσπάθεια που εχουμε τοσο ανάγκη.
Με επιβεβαιωμένο το αισθημα συναλληλίας που ανέκαθεν διέκρινε τα μέλη του,τα οποια καλούνται να διαχειριστούν τις τύχες του συλλόγου επιθυμεί να εκφράσει την ομόφωνη απόφαση,για πολλή δουλειά.


Ευελπιστούμε ότι θα πείσουμε και πολλούς αλλους να ερθουν να γίνουν ενεργά μέλη στον Σύλλογό μας και να βοηθήσουν με σκέψεις,ιδέες,προτάσεις και ενεργό συμμετοχή τους στην νεα πορεία του Συλλόγου μας.
Η Εποικινωνία μας είναι ανοιχτή και ευκολη αρκεί να το θελήσουν οι γονείς των αθλητών μας, αλλα και οι αμέτρητοι καλοί φίλοι. Θα περιμένουμε.
Θα ειμαστε στον Σύλλογο Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο από 17,00 εως 22,00
Τηλ. Επικοινωνίας : 6936112045 Email : saenosispartis@gmail.com