Καλώς ήλθατε στη σελίδα μας

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο, ξεκινήσαμε το Νοέμβριο του 2009,  μια προσπάθεια “εξωστρέφειας” των δραστηριοτήτων των Μικρασιατικών Συλλόγων  με στόχο κατ΄αρχήν την επικοινωνία μεταξύ μας.

Στην πορεία του αυτή μέχρι σήμερα, το ΔΙΚΤΥΟ MIKRASIATIS.GR έγινε χάρη στη βοήθεια σας,  σημείο συνάντησης – πληροφόρησης  Συλλόγων Μικρασιατών (Ιώνων,  Καππαδοκών, Ποντίων), Κωνσταντινουπολιτών, Θρακών αλλά και ευαισθητοποιημένων για την καταγωγή τους πολιτών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ομογένεια.

Καθημερινή μας επιδίωξη είναι η βελτίωση και ο εμπλουτισμός του ώστε, να αποτελέσει ένα πλήρες Δίκτυο Ενημέρωσης, μια βάση δεδομένων που αλληλεπιδρά με τους Μικρασιάτες, συμβάλλοντας στην πολιτιστική ανάδειξη και κληρονομιά των προγόνων μας και στην προσέγγιση της κρίσιμης τέταρτης γενιάς Μικρασιατών,  των νέων, τώρα που οι δεσμοί με το παρελθόν και την ιστορία χαλαρώνουν.
Σε αυτή την προσπάθεια κάθε βοήθεια σε κείμενα-φωτογραφικό υλικό, συμβουλή ή παρατήρηση είναι για μας απαραίτητη.

  • ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ

Οσοι επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια μας, μπορούν να το κάνουν  :

Απευθείας μέσω Τραπέζης ALPHA BANK Αρ. Λογ. 583-002101-083578  IBAN GR07 0140 5830 5830  0210 1083 578

Διαχειριστής
Δημήτρης Παντέλας, 6949150801, Πρόεδρος Ενωσης Κάτω Παναγιάς Μικράς Ασίας και Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ)

Διεύθυνση, Βερανζέρου 5 Αθήνα ΤΚ 10677

 

Facebook Comments Box

This Post Has 2 Comments

  1. Λιεττα Τσολα

    Σας αγαπώ πολύ μια και το μισό μου αίμα είναι σμυρναιικο απο την μεριά της μαμάς μου… Θα θελα να λαμβάνω όλα τα νέα σας 🌹🌹🌹🌹🌹

  2. Μεροπη Χαρικλειδου

    Συγχαρητηρια!!!! Διοτι δεν πρεπει να ξεχναμε. Και πρεπει να μαθαινουν οι νεοτεροι!!!

Αφήστε μια απάντηση

6  +  3  =