5ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Μικρασιατών στο Αγρίνιο

You are currently viewing 5ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Μικρασιατών στο Αγρίνιο

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο το 5ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Μικρασιατών. Οπως μας μεταφέρει η οργανωτική επιτροπή όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθεί το Αγρίνιο και ο Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Αιτωλοακαρνανίας, τους Μικρασιατικούς Συλλόγους της ΟΠΣΕ από όλη την Ελλάδα σε μια μοναδική συνάντηση, με δρώμενα, πατινάδα και τη μεγάλη μικρασιατική μουσικοχορευτική βραδιά και το γλέντι μέχρι πρωίας.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα με την καθιερωμένη συνάντηση των προέδρων και την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Μικρασιατών και Ποντίων Προσφύγων στις 6:30μμ. Η πατινάδα θα ξεκινήσει στις 7:00 απο την πλατεία Παναγοπούλου και μέσω της κεντρικής πλατείας θα καταλήξει στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια. Στη συνέχεια θα γίνει στις 8:00 μμ η τελετή παράδοσης του λαβάρου και της εικόνας του ανταμώματος.

Αμέσως μετά στις 9:30 η έναρξη καλωσόρισμα με μουσικοθεατρικό δρώμενο με χορωδίες και ορχήστρα του Αγρινίου και χορευτικά του Συλλόγου και στη συνέχεια χοροί και τραγούδια από τα χορευτικά των Μικρασιατικών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Καλώς να ανταμωθούμε στο Αγρίνιο!

Αφήστε μια απάντηση