Ζητείται Πωλητής με έδρα την Κωνσταντινούπολη

 

(κωδ. ΠΚ/1012)

Ο όμιλος εταιριών ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε., με αντικείμενο εργασιών την παραγωγή και κατασκευή πυρίμαχων υλικών, παραγωγή χειροποίητης διακοσμητικής πέτρας και εμπορία δομικών υλικών, έχει καθιερωθεί στην διεθνή αγορά ως η πρώτη επιλογή των πελατών της.

 

Η ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1880 και διανύει ήδη τον τρίτο αιώνα εργασιών της.

Έχοντας ήδη 130 χρόνια παράδοσης στα βιομηχανικά και δομικά υλικά, τις πυρίμαχες και οξύμαχες κατασκευές, είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές, εμπορικές και κατασκευαστικές μονάδες στο είδος της και η μοναδική στην Ελλάδα.


Χάρις στη διαρκή αναζήτηση του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης για νέα υλικά και καινοτόμα προϊόντα, στην εξειδικευμένη και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, στην παραγωγική δυναμική αλλά και στο όραμα περαιτέρω ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού, η εταιρία έχει καθιερωθεί στο αντικείμενό της ως μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις πανευρωπαϊκά. Τα προϊόντα εξάγονται ήδη σε 47 χώρες παγκοσμίως με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών προς τους πελάτες. Το όνομα ΜΑΘΙΟΣ δικαίως ταυτίζεται σήμερα με την ποιότητα και την καινοτομία βρισκόμενο συνεχώς στο επίκεντρο των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων.

 

Στα πλαίσια της διεθνής της ανάπτυξης, η ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε. επιθυμεί να προσλάβει έναν Πωλητή με έδρα την Κωνσταντινούπολη.

 

 

Αρμοδιότητες:

 1. Ανάλυση και παρακολούθηση της Τουρκικής αγοράς και εντοπισμός ευκαιριών πώλησης
 2. Εξεύρεση νέων πελατών / Δημιουργία δικτύου πωλήσεων
 3. Προετοιμασία προτάσεων / διαπραγματεύσεις
 4. Επίτευξη στόχων πωλήσεων
 5. Οργάνωση και διοίκηση υποκαταστήματος
 6. Εκπαίδευση πωλητών

 

 

Προσόντα:

 1. Άριστη γνώση της Τουρκικής γλώσσας
 2. Καλή γνώση Ελληνικών και Αγγλικών επιθυμητή
 3. Γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα
 4. Εμπειρία σε πωλήσεις ιδιαίτερα επιθυμητή
 5. Απόφοιτος Λυκείου ή Πτυχιούχος Ανώτερης/ Ανώτατης Σχολής
 6. Γνώση Η/Υ (Microsoft Office)
 7. Κάτοχος άδειας οδήγησης
 8. Διαθεσιμότητα για ταξίδια

 

Προσωπικά Χαρακτηριστικά: Ισχυρές Ικανότητες Πώλησης • Ικανότητα να επιτυγχάνει τους στόχους χωρίς επίβλεψη • Εμπορικό πνεύμα • Επικοινωνιακές, Διαπραγματευτικές και Οργανωτικές Ικανότητες • Φιλόδοξος/η • Φιλότιμος/η • Εργατικός/η • Ομαδικό πνεύμα

 

Η εταιρία μας προσφέρει

Δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης και κυρίως μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, δεδομένης της ταχείας ανάπτυξής της σε διεθνές επίπεδο.

Αποστολή βιογραφικών
(παρακαλούμε σημειώστε κωδ. θέσης
ΠΚ/1012)

Στο email mperantonaki@mathios.gr ή στο fax (0030) 210 4903949

Για απευθείας ραντεβού με τους υπευθύνους της εταιρίας στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ 06/10/2012-12/10/2012, επικοινωνήστε άμεσα στο τηλ. (0030)2104257336

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

20  +    =  26