Ημερομηνία: 23-28 Δεκεμβρίου 2017
Τιμή συμμετοχής κατ άτομο 295€
1η Μέρα 23/12 Σάββατο
Αθήνα – Κομοτηνή
Συγκέντρωση ώρα 07.00 και αναχώρηση με πολλές ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
2η Μέρα 24/12 Κυριακή
Κωνσταντινούπολη – Αγία Σοφία (Σουλτάν Αχμέτ)
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο, διέλευση συνόρων και άφιξη στην Πόλη. Επίσκεψη και ξενάγηση στην θρυλική Αγία Σοφία, το μπλε τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ), τον βυζαντινό ιππόδρομο όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών και το Βυζαντινό Υδραγωγείο όπου σήμερα ονομάζεται Γερεμπατάν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3η Μέρα 25/12 Δευτέρα
Κωνσταντινούπολη – Βόσπορος
Μετά το πρωινό επίσκεψη και ξενάγηση στο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ.
Συνεχίζουμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και την εκκλησία των Βλαχερνών όπου για πρώτη φορά εψάλλει ο Ακάθιστος ύμνος. Στην συνέχεια αφού διασχίσουμε τα Βυζαντινά τείχη του Επταπυργίου επίσκεψη στο Μπαλουκλί όπου βρίσκονται οι Τάφοι των Πατριαρχών και προσκύνημα στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής. Γεύμα. Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4η Μέρα 26/12 Τρίτη
Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπόνησα
Πρωινό και μετάβαση με καραβάκι στα Πριγκηπόνησα, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη και Πρίγκηπο. Στη Χάλκη θα επισκεφθούμε την περίφημη θεολογική Σχολή και στην Πρίγκηπο θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε μια βόλτα με τις άμαξες στο νησί. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στην παραλία της Πριγκήπου. Επιστροφή στην Πόλη. Απόγευμα ελεύθερο στο πεζόδρομο του Πέρα. Διανυκτέρευση.
5η Μέρα 27/12 Τετάρτη
Κωνσταντινούπολη – Κλειστή αγορά
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Επίσκεψη στην Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) Ελεύθερες ώρες στην διάθεσή σας για τα τελευταία σας ψώνια. Αναχώρηση για την Ξάνθη ή Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
6η Μέρα 28/10 Πέμπτη
Ξάνθη ή Κομοτηνή – Αθήνα
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τέλος εκδρομής.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1.Όλη την διαδρομή με πολυτελή υπερυψωμένα κλιματιζόμενα πούλμαν
2.Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* PLUS ELITE PRESTIGE HOTEL στην Κων/πολη με μπουφέ πρωινό
3.Δύο διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα
4. Τρία γεύματα στην Κων/πολη
5.Την κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα με το εισιτήριο του καραβιού
6.Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
7.Αρχηγός – Ελληνόφωνος ξεναγός
8.Ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής ευθύνης