Τρίμηνη η “Μικρασιατική Ηχώ” – Αγώνας για την επιβίωση της

EΠΙ τριάντα ολόκληρα χρόνια η “Μικρασιατική Ηχώ” , το διμηνιαίο δημοσιογραφικό όργανο της Ενώσεως Σμυρναίων,
κυκλοφορεί συνεχώς και αποστέλλεται δωρεάν στους φίλους της Ενώσεως Σμυρναίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ήδη κάτω από το αβάστακτο βάρος που δημιούργησε η οικονομική κρίση και προκειμένου να αποφύγει την αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως αποφάσισε να προβεί σε ορισμένες περικοπές με στόχο να περιορίσει τη δαπάνη έκδοσης και κυκλοφορίας του φύλλου και να μετατρέψει από τον προσεχή Ιούλιο την έκδοση από δίμηνη σε τρίμηνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκτιμά πως οι φίλοι της Ενώσεως Σμυρναίων και όσοι αποδέχονται την αναγκαιότητα έκδοσης της “Μ.Ηχ.”, θα σπεύσουν να στηρίξουν με τη συνδρομή τους, που καθορίστηκε συμβολικά στο ποσό των 10 ευρώ, ώστε να εξακολουθήσει η “Μ.Ηχ.” την εκδοτική της πορεία και τον αγώνα της για να κρατηθεί άσβεστη η μνήμη των μικρασιατικών πατρίδων.
Τη συνδρομή σας μπορείτε να αποστέλλετε με ταχυδρομική επιταγή στα γραφεία μας (Σκουφά 71Α & Μασσαλίας, 106 80 Αθήνα) ή με ταχυδρομική επιταγή στο λογαριασμό της Ενώσεως Σμυρναίων (αριθ. 155482187 – 40) στην Εθνική Τράπεζα. Σε περίπτωση που θα θέλατε να σας αποστέλλουμε την εφημερίδα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), παρακαλούμε ενημερώστε μας για την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Ενωσις Σμυρναίων

 

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

3  +  3  =