Το Mikrasiatis.gr συμπράττει με τον “Ποδηλάτη του Κόσμου”

Το Δίκτυο Μικρασιάτης συμμετέχει στη πανευρωπαϊκή δράση του “Ποδηλάτη του Κόσμου” διαπολιτισμικής κινητικότητας, διασύνδεσης, ευαισθητοποίησης και δημιουργίας ενεργών δικτύων πολιτών αλλά και οργανισμών. Αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες σε πολιτιστικό επίπεδο, παρακολουθεί καθημερινά τη πορεία του Ποδηλάτη στο ταξίδι του και αποτελεί έναν ακομα συνδετικό κρίκο γνωριμίας και επικοινωνίας, μεταξύ ομάδων και πολιτών με κοινά ενδιαφέροντα για τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον, τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη, το θεματικό τουρισμό και τις εναλλακτικές μορφές επιχειρηματικότητας.

Στο δίκτυο μαζί του έχει το σύνολο των ποδηλατικών ενώσεων στην Ελλάδα, 233 οργανώσεις και άτυπες ομάδες (αστικοί ποδηλάτες αλλά και επαγγελματίες) οι οποίοι αποτελούν ένα μεγάλο δυναμικό στις τοπικές κοινωνίες και είναι χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα.
Ο «ποδηλάτης του κόσμου» και η πορεία του στην Ευρώπη καλύπτεται επικοινωνιακά από 300 ΜΜΕ της Ελλάδας ( πανελλαδικά, περιφερειακά και τοπικά ΜΜΕ, blog).
Το Δίκτυο Mikrasiatis.gr δημιουργεί ειδική στήλη για να παρακολουθεί καθημερινά την πορεία του Γρηγόρη του ‘Πoδηλάτη του Κόσμου” και αφιερώνει στο ταξίδι του, τις μουσικές εκπομπές της Κυριακής μέσω του web radio.
Ο Γρηγόρης έφτασε το απόγευμα στο Brindisi
 όπου τον υποδέχθηκαν η ελληνική κοινότητα της περιοχής
Από αύριο και για τρεις μέρες θα μεταφέρω το μήνυμα από την Ελλάδα στον Δήμαρχο στους πολιτιστικούς φορείς της πόλης, σε σχολεία, στους ποδηλάτες και θα συμμετέχω σε μια γιορτή έκπληξη που ετοιμάζουν  οι ομογενείς αλλά και Ιταλοί φίλοι μας στην πόλη του Μπρίντιζι.
Περισσότερες πληροφορίες:
Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

29  +    =  39