You are currently viewing Το μαρμαρένιο νησί. Περιηγήσεις στον Μαρμαρά της Προποντίδας. Παρουσίαση βιβλίου στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών

Το μαρμαρένιο νησί. Περιηγήσεις στον Μαρμαρά της Προποντίδας. Παρουσίαση βιβλίου στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών

Ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Μεγαλοσχολιτών και οι Εκδόσεις Μπαλτά σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Παπαχρήστου, Το μαρμαρένιο νησί. Περιηγήσεις στον Μαρμαρά της Προποντίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019, στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινουπολιτών (Δημητρίου Σούτσου 46, Αμπελόκηποι, Μετρό «Αμπελόκηποι»).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Νίκος Βατόπουλος, δημοσιογράφος, Θοδωρής Κοντάρας, φιλόλογος, Αλέξανδρος Μασσαβέτας, συγγραφέας  και ο Ιωάννης Παπαχρήστου.

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Σταύρος Ανεστίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Αθήναις Μεγαλοσχολιτών.

 

Τραγούδια του Μαρμαρά θα αποδώσουν οι γυναίκες του Χορευτικού Ομίλου Νέας Ερυθραίας.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

6  +  2  =