Το αποκριάτικο γλέντι του Συνδέσμου Μικρασιατών Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες»

Ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες» διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία συνεστίαση την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 στο Ανατολίτικο Μεζεδοπωλείο “Ταμάμ” στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Πάνω από 200 μέλη και φίλοι του Συνδέσμου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ πολλοί δεν κατάφεραν να παραστούν, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για τις προσκλήσεις, που είχαν εξαντληθεί από νωρίς. Τον κόσμο υποδέχονταν τα μέλη του Δ.Σ., ενώ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δημοτικός Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κ. Σωτήρης Κοσκολέτος και ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών και Εκδόσεων κ. Χρήστος Τριανταφύλλου ήταν ντυμένοι με αποκριάτικες φορεσιές, στο πνεύμα των ημερών, δίνοντας γιορτινό κλίμα στην ατμόσφαιρα. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το νέο τεύχος του περιοδικού του Συνδέσμου που διανεμήθηκε στους παριστάμενους.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διενεργήθηκε λαχειοφόρος αγορά, με περισσότερα από 150 δώρα.

 

Στην εκδήλωση παρέστη ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών κ. Δημήτρης Κουμπιάς, ο οποίος, σε μια σημαντική στιγμή για τον Σύνδεσμο, δώρισε στον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Κοσκολέτο το τελευταίο φύλλο της Σμυρναϊκής εφημερίδας «ΚΟΣΜΟΣ» της 27ης Αυγούστου 1922, το οποίο ως πρωτοσέλιδο είχε την αναστολή κυκλοφορίας της λόγω της επικείμενης εισόδου των Τούρκων στην πόλη.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κ. Δημήτρης Κανταρέλης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χάρης Τομπούλογλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Κοπελούσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων κ. Σπύρος Γραμμένος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Τομπούλογλου, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας κ. Δήμητρα Δερμανούτσου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Πολιτιστική Αναγέννηση» κ. Γιάννης Αντωνόπουλος, η πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ρένα Ζαλμά, μέλη παλαιότερων Δ.Σ. του Συνδέσμου, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας κ. Γιώργος Ψαρούλης, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Δημοκρατικής Συμμαχίας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κ. Ρένος Αρβανίτης, ο κ. Βασίλης Βέττος από την ηλεκτρονική εφημερίδα «FX-NEWS.GR» και πολλοί άλλοι.

 

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Σωτήρης Κοσκολέτος, αφού ευχαρίστησε θερμά τους παριστάμενους για την παρουσία τους, μεταξύ άλλων ανέφερε : «Σας ευχαριστούμε για την μαζική προσέλευση. Το να μαζευόμαστε σήμερα πάνω από 200 άτομα για να στηρίξουμε τον Σύνδεσμό μας είναι μια εκπληκτική προσπάθεια που την έχουμε καταφέρει όλοι μαζί. Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Κουμπιά για την προσφορά που μας έκανε. Ελπίζουμε ότι θα είστε δίπλα μας και στις επόμενες εκδηλώσεις μας για να δυναμώσουμε όλοι μαζί το Μικρασιατικό στοιχείο στην πόλη μας».

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος               Η Γενική Γραμματέας

Κοσκολέτος Σωτήριος      Μυλωνά Κωνσταντίνα

[nggallery id=23]

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

8  +  1  =