“Ταξιδεύοντας… Δικελί, Πέργαμος, Αιβαλί, Μοσχονήσια, Άσσος. Ένα οδοιπορικό στη Μικρασία

Έχουμε τη μεγάλη χαρά ως Ορθόδοξη Κοινότητα “Η Οσία Θωμαΐς” να κυκλοφορούμε το βιβλίο του πνευματικού μας πατέρα, π.Αθανασίου Γιουσμά, “Ταξιδεύοντας… Δικελί, Πέργαμος, Αιβαλί, Μοσχονήσια, Άσσος. Ένα οδοιπορικό στη Μικρασία“.
Παρακινούμενος από την αγάπη του για τη Μικρασία, και θρεμμένος με τις ιστορίες και τις αναμνήσεις της Μοσχονησιώτισσας γιαγιάς του, ο π. Αθανάσιος θέλησε να μας παραδώσει το μικρό αυτό πόνημα για να μην ξεχάσουμε και να μην ξεχαστούν όλα αυτά που μας συνδέουν με τα αγαπημένα μας μικρασιατικά  παράλια, τη δεύτερη επίγεια πατρίδα μας.
Ένα μικρό πόνημα που θυμίζει με μικρασιατική αρχοντιά ένα γλυκόπικρο παρελθόν, μακριά από έχθρες, μίση και φανατισμούς. Ένα μικρό πόνημα γεμάτο ιστορικά στοιχεία που ακολουθεί τα άσβεστα χνάρια των προγόνων μας, θησαυρός του οποίου όμως είναι το πλούσιο φωτογραφικό υλικό πραγματικών τοποθεσιών, και που είναι αδύνατον να μην συγκινήσει την καλλιεργημένη ψυχή.
Eάν θελήσετε να κρατήσετε για την βιβλιοθήκη σας ή ακόμα και να διαθέσετε το συγκεκριμένο βιβλίο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον συγγραφέα (εναλλακτικά, με το email του αποστολέα):

Πρωτοπρ. π. Αθανάσιος Γιουσμάς,
Θεοφίλου Χατζημιχαήλ 78 · Τ.Κ. 811 00, Μυτιλήνη
Τηλ.: 22510.21549 – 6945.797494
Email : agiousmas@gmail.com
Web   : www.apostoli.org

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

71  +    =  77