Σπύρος Ισόπουλος: Καλούμε τα Σωματεία να στηρίξουν την ΟΠΣΕ για να διεκδίκήσουμε το ΤΑΠΑΠ

Ο Αντιπρόεδρος της ΟΠΣΕ Σπύρος Ισόπουλος μιλάει στην κάμερα του mikrasiatis.gr και απευθύνει κάλεσμα στα Μικρασιάτικα Σωματεία να στηρίξουν με την συμμετοχή τους  την ΟΠΣΕ για να διεκδικήσει το ΤΑΠΑΠ και όλα τα θέματα που είναι ανοικτά για τον Μικρασιατικό Ελληνισμό.

Ενα αίτημα ετών, η στέγαση της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος είναι γεγονός και ευχαριστούμε τον Υφυπουργο Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη για την άμεση λύση που έδωσε με παραχώρηση γραφείων στο ΟΑΚΑ.

Eχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα για την επιστροφή του ΤΑΠΑΠ στο μικρασιατικό κόσμο, καθώς είναι μια απαίτηση όλων των Μικρασιατών η οποία πρέπει να ικανοποιηθεί, γιατί τα τελευταία χρόνια βοηθούσε τα σωματεία, έστω και με ένα μικρό ποσό, αλλα σημαντικό για την επίβίωση τους.

Θέλουμε τη συμπαράσταση όλων των Μικρασιατών, όλων των Μικρασιατικών Σωματείων να ενταχθούν  κάτω από τη σημαία της ΟΠΣΕ, για να δυναμώσουμε και να διεκδικήσουμε πλέον από την κυβέρνηση την επιστροφή του ΤΑΠΑΠ στους Μικρασιάτες ,αλλά και όλα τα άλλα ανοικτά θέματα που απασχολούν  για χρόνια τον Μικρασιατικό Ελληνισμό.

Δείτε το βίντεο

 

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  66  =  72