Σωματείο Νέα Σινασός: Ανακοίνωση ακύρωσης του πανηγυριού της Αψηλής Παναγιάς

Το Σωματείο Νέα Σινασός ανακοινώνει την ακύρωση του φετινού πανηγυριού της Αψηλής Παναγιάς λόγω των συνθηκών της πανδημίας του κορωνοϊού για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Ανακοίνωση ακύρωσης του πανηγυριού της Αψηλής Παναγιάς

Συμπατριώτες και φίλοι,

Μετά από την επικοινωνία μας με αρκετούς συμπατριώτες λόγω των συνθηκών που επικρατούν από την πανδημία του κορωνοϊού και για την ασφάλεια όλων μας, διαπιστώσαμε ότι η άποψη όλων συνέκλινε στην ακύρωση της εκδήλωσης για φέτος, την οποία και ανακοινώνουμε.Αυτό όμως που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και δηλώνει το πραγματικό ενδιαφέρον για το Σωματείο μας, είναι η διάθεση από μέλη μας να καταβάλουν χρήματα ως ενίσχυση προς το Σωματείο μας, αφού λόγω της ακύρωσης της εκδήλωσης, τα έσοδα είναι μειωμένα στο ελάχιστο. Τα μέλη μας τα ίδια λοιπόν προτείνουν και προτρέπουν τους συμπατριώτες να στηρίξουμε το Σωματείο μας με αυτό τον τρόπο, με την ευχή να παραμείνουμε υγιείς και να εορτάσουμε την Αψηλή Παναγιά με τις καλύτερες συνθήκες τον επόμενο χρόνο.

Το Δ.Σ.

,