Πρωτοχρονιάτικος χορός της Ενωσης Μικρασιατών Θήβας

Οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμα του ΔΣ της Ενωσης και διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου 9-1-10  στην κατάμεστη αίθουσα Golden Hall, στην ετήσια πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση και την κοπή της πίτας της Ενωσης Μικρασιατών Θήβας.

Φέτος συμπληρώθηκαν 5 χρόνια δράσης του Συλλόγου και το ΔΣ αποφάσισε να τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα προσωπικότητες που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια έμπρακτα την Ενωση. Αναμεσα τους τον Νομάρχη Βοιωτίας Κλέαρχο Περγαντά (στη φωτο με το ΔΣ της Ενωσης), τον Δήμαρχο Θηβαίων και μέλος της Ενωσης,  Νίκο Σβίγγο, τον επίτιμο πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Α.Γιαννόπουλο, την Αρχιτέκτονα από την Λιβαδειά κ. Σοφία Τσαμπά  και τον Στράτο Στρατέλο ως πιο ενεργό μέλος της Ενωσης για τη χρονιά που πέρασε.

Την εκδήλωση τίμησαν όλοι οι βουλευτές του Νομού,  του ΠΑΣΟΚ οι κ. Βασίλης Τόγιας, Αρια Αγάτσα, Βασιλική Τσόνογλου, της ΝΔ ο κ. Μιχάλης Γιαννάκης, ο πρώην υπουργός κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων (Λύκειο Ελληνίδων, Λάιος, Τερψιχώρειο, Δρομείς Υγείας,  Σύνδεσμος Αποστράτων, ΧΕΝ, ΑΟ Θήβα, AΡΗΣ Θήβας, Ιωνικός Αστέρας, ΦΕΟΘ κα) οι φίλοι και τα μέλη της Ενωσης, οι οποίοι διασκέδασαν με ζωντανή παραδοσιακή μουσική από το σχήμα ΔΗΘΕΝ.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

17  +    =  18