Πρόγραμμα εκδηλώσεων Φεβρουαρίου της Ενωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Σας καλούμε να παραστείτε σε εκδηλώσεις, που έχουν ιδιαίτερη σημασία για μας, κατά μήνα Φεβρουάριο 2010.

Το πρόγραμμα αυτών των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

1. – Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010, ώρα: 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας (οδός Αρχιμήδους – Περισσός) όπου θα παρακολουθήσουμε την παράσταση του Θεατρικού Εργαστηριού του Δήμου, με το έργο του Μολιέρου : «Ένας αξιοπρεπής….κερατάς» σε μετάφραση Πολύκαρπου Πολυκάρπου, σκηνοθεσία Ιωσήφ Πολυκάρπου και μουσική Στέφανου Ψαραδάκου. Για το έργο θα μιλήσει ο κ. Πολύκαρπος Πολυκάρπου.

Η παράσταση που σημειώνει μεγάλη επιτυχία θα δοθεί αποκλειστικά για μας κι επειδή οι θέσεις του θεάτρου είναι περιορισμένες παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της Ενώσεως (καθημερινά 09.00-13.00- τηλέφωνο 210-2770978 ), προκειμένου να κλεισθεί θέση.

Μετά το τέλος της παράστασης θα παρατεθεί δεξίωση στο φουαγιέ του θεάτρου, προς τιμήν των συντελεστών της.

2. – Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010, διοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας , τη Σκακιστική Ανάπτυξη Ν. Ιωνίας και βέβαια την Ένωσή μας το 2ο Σκακιστικό Σχολικό Ατομικό Πρωτάθλημα Νέας Ιωνίας.

Οι αγώνες θα γίνουν στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Ν. Ιωνίας, πρωί και απόγευμα.

3. – Τετάρτη , 24 Φεβρουαρίου 2010, ώρα 7μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου (Πατρ. Ιωακείμ 4 Ν. Ιωνία), όπου θα παρακολουθήσουμε την παρουσίαση του βιβλίου «Αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω όσα θυμάμαι» της Αφρώς Βουδούρογλου, που επιμελήθηκε το τακτικό μέλος μας, ιστορικός κ. Φραντζέσκα Βουδούρογλου- Λάνγκενφας, θυγατέρα της συγγραφέως. Για τη συγγραφέα και το έργο θα μιλήσουν : ο ποιητής κ. Χρήστος Ρουμελιωτάκης, η συμπατριώτισσα δημοσιογράφος κ. Άννα Δαμιανίδη, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει ο επίσης συμπατριώτης μας κ. Πολύκαρπος Πολυκάρπου.

Την εκδήλωση οργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Με πατριωτικούς και φιλικούς χαιρετισμούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

7  +  3  =