Οι γυναίκες του Χορευτικού Ομίλου Ν. Ερυθραίας στο Μέγαρο Μουσικής

Την Κυριακή τραγούδησαν παραδοσιακά αποκριάτικα στην εκπομπή αλάτι της γης στην ΕΤ1 και την Τετάρτη εμφανίστηκαν στο Μέγαρο Μουσικής!
Ο λόγος για τις γυναίκες του Χορευτικού Ομίλου του Πνευματικού Κέντρου Νέας Ερυθραίας, που αναδείχνονται σε σταθερή αξία της ζωντανής παραδοσιακής μας μουσικής, υπό την καθοδήγηση και διδασκαλία του Θοδωρή Κοντάρα.
Η τρίωρη παράσταση της εκδήλωσης «Γυναικείες φωνές στο δημοτικό τραγούδι» στα πλαίσια του κύκλου εκδηλώσεων «Οι δεξιοτέχνες της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής στο Μέγαρο» στο Μέγαρο Μουσικής την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου, θα μείνει αξέχαστη στους εκατοντάδες θεατές, που απόλαυσαν υψηλού επιπέδου εκτελέσεις παραδοσιακών τραγουδιών, από όλες τις γωνιές του Ελληνισμού
Τραγούδησαν οι κυρίες Σαβίνα Γιαννάτου, Κατερίνα Ζάκκα, Μαρία Κώτη, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Γιασεμή Σαραγούδα και βέβαια οι «Γυναίκες από τη Νέα Ερυθραία», όπως ανέφερε το πρόγραμμα, οι οποίες και καταχειροκροτήθηκαν.
Συμμετέχουν οι μουσικοί Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Σωκράτης Σινόπουλος, Χρίστος Τσιαμούλης, Πάνος Δημητρακόπουλος, Στέλλα Βαλάση, Κώστας Μερετάκης. Tην επιστημονική – Μουσική επιμέλεια είχε ο Λάμπρος Λιάβας.

sepik.net

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

87  +    =  91