Ο Σύλλογος Περαμίων Κυζικηνών συμμετέχει στην 2η Πολιτιστική Συνάντηση Δυτικής Αττικής στα Μέγαρα

Ο Σύλλογος Περαμίων Κυζικηνών συμμετέχει στην 2η Πολιτιστική Συνάντηση Δυτικής Αττικής στα Μέγαρα, μιας πολιτιστικής και παραδοσιακής πολυφωνίας στην οποία συμμετέχουν πολιτιστικά σωματεία της Δυτικής Αττικής και τα οποία υπηρετούν την παράδοση και τον πολιτισμό.
Την εκδήλωση, η οποία στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεγάρων στην περιοχή Άγιος Βλάσης, διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής.
Συμμετέχουν 40 περίπου πολιτιστικά σωματεία τα οποία έχουν έδρα στην Δυτική Αττική και εκφράζουν κοινωνικές ομάδες, γηγενείς από την Δυτική Αττική αλλά και κοινωνικές ομάδες μέλη των οποίων μετανάστευσαν στην Δυτική Αττική.
Η Συνάντηση, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη, περιλαμβάνει έκθεση λαϊκού πολιτισμού, γραμμάτων και τεχνών και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων. Το φετινό θέμα είναι ο παραδοσιακός γάμος.

Μέρες και ώρες λειτουργίας:
11 & 12 Οκτωβρίου,   17:00 – 22:00
13 & 14 Οκτωβριου,   10:00 – 14:00 και  17:00 – 22:00

Την Κυριακή στην Τελετή  λήξης 14-10-2012 στις 19.30 η Χορευτική ομάδα του Συλλόγου Περαμίων Κυζικηνών θα χορέψει Μικρασιάτικους Χορούς.

Ο Σύλλογος Περαμίων  Κυζικηνών  Νέας  Περάμου  Αττικής συμμετέχει με την χορευτική του ομάδα στην πρώτη παρουσίαση στην Αθήνα  του Ιστορικού μυθιστορήματος  του Σταμάτη Τσαρουχά  <ΤΟ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΖΙΚΟΥ> ,που διοργανώνουν  ο Νέος Κύκλος Κωνσταντινουπολιτών , η Ένωση Σμυρναίων και ο Εκδοτικός οίκος Ανάπλους   την Τετάρτη  24 Οκτωβρίου 2012 στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο Κωσταντινουπολιτών (Δ. Σούτσου 46, Αμπελόκηποι – Στάση Μετρό)

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

25  +    =  26