Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο Βόλο

You are currently viewing Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο Βόλο

Με κάθε επισημότητα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο Δήμος Βόλου. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα εγκαινιάσει την επόμενη Παρασκευή 23 Ιουνίου, το ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, «Βαγγέλης Παπαθανασίου» και ήδη ο Δήμος ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη διπλή τελετή.

Τον κ. Βαρθολομαίο ο Δήμος Βόλου θα τιμήσει προσφέροντας μία καμπάνα, αξίας 1.000 ευρώ, η οποία θα τοποθετηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της Ιμβρου, που είναι η γενέτειρα του Πατριάρχη. Μάλιστα η Ιμβρος θα είναι για τον ίδιο σκοπό και η τιμώμενη περιοχή στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας 2023.

Όπως είναι γνωστό, η επίσημη υποδοχή του κ. Βαρθολομαίου θα γίνει την Παρασκευή 23 Ιουνίου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στον Βόλο, θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου και στη συνέχεια ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης για να κηρύξει την έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδας, εκδήλωση στην οποία θα παραστεί και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Αφήστε μια απάντηση