Ο Χάρτης των Μικρασιατικών Συλλόγων από το Mikrasiatis.gr

Το Δίκτυο Μικρασιάτης,  στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης και επικοινωνίας μεταξύ μας,  ξεκινά την καταγραφή των Μικρασιατικών Συλλόγων κατά γεωγραφική περιοχή και παρουσιάζει για πρώτη φορά τον Χάρτη των Συλλόγων ολης της Επικράτειας. ( ο χάρτης βρίσκεται στη σελίδα των Συλλόγων)

Παρακαλούμε τους υπεύθυνους των Συλλόγων, να μας βοηθήσουν να εμπλουτίσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας, να διορθώσουμε τυχόν λάθη και παραλήψεις, δημιουργώντας μια σταθερή βάση δεδομένων στο mikrasiatis.gr

Για διορθώσεις στοιχείων επικοινωνίας, καταγραφή της ακριβούς θέσης  στη σελίδα και στον Χάρτη των Μικρασιατικών Συλλόγων, επικοινωνείστε μαζί μας στο info@mikrasiatis.gr και στο τηλ 6987123073.

Σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης στο χάρτη  βιογραφικών των Συλλόγων  καθώς και φωτογραφία ή το σήμα του κάθε σωματείου.  ο Χάρτης των Συλλόγων θα ανανεώνεται  και θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

Η καταγραφή γίνεται κατά γεωγραφικές περιφέρειες:

1. Αττική

2. Στερεά Ελλάδα

3. Κεντρική Μακεδονία

4. Κρήτη

5. Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

6. Ήπειρος

7. Ιόνια νησιά

8. Βόρειο Αιγαίο

9. Πελοπόννησος

10. Νότιο Αιγαίο

11. Θεσσαλία

12. Δυτική Μακεδονία

 

Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί ήδη η νέα κατηγορία  με την ονομασία  Παρουσίαση Συλλόγων, όπου θα παρουσιάζουμε ένα σύντομο «βιογραφικό» των Συλλόγων που έρχονται σε επαφή μαζί μας.
Στείλτε μας λοιπόν εκτός από τις εκδηλώσεις σας και ένα «βιογραφικό» για να γνωρίσουμε τον Συλλογο σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@mikrasiatis.gr

Με εκτίμηση|
Δημήτρης Παντέλας

Διαχειριστής του Δικτύου Μικρασιάτης
Γ.Γ Ενωσης Μικρασιατών Θήβας

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  28  =  37