Νόστιμον Ήμαρ Καππαδοκών «Η γλυκιά ημέρα της Επιστροφής» στη Νέα Καρβάλη

Νόστιμον Ήμαρ

«Η γλυκιά ημέρα της Επιστροφής»

Π ρ ό σ κ λ η σ η

  

Το Σάββατο 8 Σεμπτεμβρίου 2012, θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, το 26ο «Νόστιμον Ήμαρ» των Καππαδοκών στο Λαογραφικό χωριό Ακόντισμα, στην Νέα Καρβάλη από ώρα 7.30 μ.μ. – 9.30 μ.μ. σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα και στη συνέχεια θ΄ακολουθήσει το καθιερωμένο πανηγύρι του Ακοντίσματος με Καππαδοκικό γλέντι.

Ιδιαίτερα στις 7.30 – 8.30 θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση Στεφάνου στον «Θησαυρό των Καππαδοκών» εκ μέρους όλων των εκπροσώπων των χωριών και των πόλεων της Πατρίδας.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά ή δι΄εκπροσώπων στην τελετή, καθώς ο κάθε Καππαδοκικός φορέας θα ορίσει ποιος θα καταθέσει στεφάνι.

Η παρουσία και συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις , είναι μεγάλη υπηρεσία προς την Καππαδοκία και χαρά για όλους μας που θα βρεθούμε μαζί.

 

 

 

Με υπόληψη

Για το Κέντρο Καππαδοκικών Μελετών

Και την Κοινότητα των Καππαδοκών

 

 

 

 

 

Τηλ. επικοινωνίας: 2510316192   –   6974000014

e-mail: info@stegi-karvalis.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

7.30 – 8.00 Επιμνημόσυνος Δέησης κατάθεση Στεφάνου εκ μέρους των Εκπροσώπων  της Πολιτείας, της Ο.Π.Σ.Ε. και των Καππαδοκικών – Μικρασιατικών Σωματείων.

8.15 – 9.30  Παρουσιάσεις βιβλίων που εκδόθηκαν τον τελευταίο χρόνο με θέματα Καππαδοκικά, ανακοινώσεις – ευχαριστίες στους δωρητές και ευεργέτες Καππαδόκες του τελευταίου χρόνου και χαιρετισμοί των Εκπροσώπων του Καππαδοκικών φορέων.

9.30              Καππαδοκικό γλέντι στην πλατεία του Ακοντίσματος.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

9  +    =  11