Νίκη του Αλέξανδρου “The Professor” Χατζηχρονόγλου στο Gladiator’s Night

Στη Χαλκίδα διεξήχθη για 5η συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 10 Απριλίου, το Gladiator’s Night, οι επαγγελματικοί αγώνες kickboxing που διοργανώνει ο Τάσος Τσάλας, προπονητής της σχολής «Μονομάχοι Χαλκίδας».

Στο Gladiator’s Night 5 πραγματοποιήθηκαν συνολικά οκτώ αγώνες μεταξύ Ελλήνων και Ολλανδών πρωταθλητών με πέντε νίκες από την ελληνική πλευρά και τρεις από την Ολλανδική. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αγώνες kickboxing υψηλού επιπέδου και επαγγελματικής τεχνικής, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης έλαβαν χώρα διάφορα ψυχαγωγικά προγράμματα προσφέροντας πλούσιο θέαμα στο κοινό.

Μεταξύ των εννέα αγώνων ήταν και αυτός του μικρασιάτη αθλητή Αλέξανδρου Χατζηχρονόγλου, του Νίκου Ασκητή, εναντίον του Ολλανδού πρωταθλητή Fernando Goodings, αθλητή του περίφημου Ολλανδού προπονητή Andree Manaart.

Λίγα λόγια για τον αγώνα..

Μετά την είσοδο των δύο αθλητών ακολούθησε ένας πολύ δυνατός αγώνας τριών γύρων με όρους Κ1, με νικητή τον Αλέξανδρο, που από τον πρώτο κιόλας γύρο επικεντρώθηκε στα δυνατά χτυπήματα με τα χέρια και κλωτσιές με άλματα και ισχυρή άμυνα, τεχνική που αποδυνάμωσε άμεσα τον Ολλανδό αντίπαλό του. Παρ’ όλα αυτά ο Ολλανδός αθλητής αποδείχθηκε σκληρός «μονομάχος», καθώς κατάφερε να σταθεί όρθιος στο ρίνγκ παρά τα δυνατά λακτίσματα του Αλέξανδρου.

Ο αγώνας έληξε με πλειοψηφική απόφαση των τριών κριτών για την υπεροχή του Αλέξανδρου «The Professor» Χατζηχρονόγλου!

Έτσι λοιπόν το επαγγελματικό ρεκόρ του Αλέξανδρου Χατζηχρονόγλου διαμορφώνεται σε 24 αγώνες, 21 νίκες, 10 Κ.Ο!

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στον 25χρονο  μικρασιατη αθλητή, Αλέξανδρο Χατζηχρονόγλου, καλή συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία στον πρωταθλητισμό του kickboxing και δεσμευόμαστε να σας ενημερώνουμε για τους αγώνες του.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

4  +  1  =