Νέο ΔΣ στο Σύλλογο Μικρασιατών Ξάνθης “Αλησμόνητες Πατρίδες”

Πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία, η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες 2011, του Συλλόγου Μικρασιατικών νομού Ξάνθης «ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ», σύμφωνα με τα άρθρα 9 και 10 του Καταστατικού του, στα γραφεία του Συλλόγου, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγει από την Τακτική Γενική Συνέλευση συνεδρίασε στις 6-12-2011 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1.      Ευφραιμίδης Ανδρέας :          Πρόεδρος

2.      Νίτης Νίκος                             Α’ Αντιπρόεδρος

3.      Παπαϊωάννου Ελευθερία        Β΄ Αντιπρόεδρος

4.      Παπούδη Μαίρη                      Γραμματέας

5.      Τσάκαλου Ελένη                     Ειδικός Γραμματέας

6.      Πυριλίδου Ελένη                     Ταμίας

7.      Κυριάκογλου Ιωάννης             Ειδικός Ταμίας

8.      Καναργιέλη Ειρήνη                 Μέλος

9.      Αντωνιάδης Αναστάσιος         Μέλος

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1.      Σαββόπουλος Θεοφάνης

2.      Τολιοπούλου Ελένη

3.      Χατζηευστρατίου Παρασκευή

Ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου κ.  Ευφραιμίδης Ανδρέας,  εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του Συλλόγου που παρευρέθηκαν τόσο στην Τακτική Γενική Συνέλευση όσο και στη διαδικασία των εκλογών, οι οποίες διεξήχθησαν κατά τρόπο υποδειγματικό.

Η  προσέλευση των μελών του Συλλόγου, σε μια περίοδο απαξίωσης των θεσμών, καταδεικνύει την αγάπη και την προσήλωση όλων μας στους σκοπούς του Συλλόγου,  και  την ανάγκη λήψης πρόσθετων δράσεων και πρωτοβουλιών και μας επιφορτίζει με μεγάλη ευθύνη για την μελλοντική μας πορεία.

Ευχαριστούμε  επίσης όλους τους συνυποψήφιους μας, και ιδιαιτέρως το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, τους ιδρυτές και πρωτεργάτες του Συλλόγου μας, για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην όλη διαδικασία και στην δέσμευσή τους να είναι δίπλα μας. Μόνο όλοι μαζί, ενωμένα και δυνατά, θα διεκδικήσουμε το καλύτερο για το μέλλον του Συλλόγου.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  88  =  91