Μικρασιάτικο Εφηβικό Συμβούλιο “Ρίζες”

Στο Σύνδεσμο Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Χαλανδρίου “Ρίζες”,  είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλά νέα παιδιά. Τελευταία δημιούργησαν και ένα άτυπο Εφηβικό Μικρασιάτικο  Συμβούλιο “Ρίζες”, φιλοδοξώντας να δημιουργήσουν δράσεις ανάμεσα στα παιδιά του Σχολείου και της γειτονιάς του Συνοικισμού Χαλανδρίου.

Δημιούργησαν σελίδα στο facebook, πηγαίνουν εκδρομές (πρόσφατα στην Αράχωβα με στάση στη Θήβα και στην Ενωση Μικρασιατών) πηγαίνουν σε διαλέξεις (του Θ.Κοντάρα για τα Καράμπουρνα στην Καισαριανή, στο γηπεδάκι του Συνοικισμού στη διάλεξη του Β. Σιδηρόπουλου  για την Καππαδοκία) και γενικά δίνουν ένα άλλο χρώμα  και νόημα στις μικρασιάτικες εκδηλώσεις.

 

Δημιουργήσαμε το προσωρινό Δ.Σ των εφήβων με σκοπό την ένωση με μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους νέους από  όλη την Ελλάδα. Θα θέλαμε τα παιδιά από ολη την Ελλάδα που έχουν καταγωγή από τη μάνα Μικρά Ασία να ενωθούν μαζί μας, να ανταλλάξουμε απόψεις και να τους επισκεφτούμε στις περιοχές τους. Θελουμε να κρατήσουμε ζωντανή την μάνα Μικρα Ασια και κανείς και ποτέ να μην αμφισβητήσει την γενοκτονία των Μικρασιατών προγόνων μας.

Οποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μας στα ακόλουθα τηλεφωνα: 6987886675 ,6971994360.

Το προσωρινό Δ.Σ των εφήβων: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΗ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΣΕΛΙΟΥ, ΤΑΜΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ-ΒΛΑΧΑΣ, ΥΠΕΥΘΥΜΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΕΛΙΟΥ, ΕΠΙΣΗΜΟ  ΜΕΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  36  =  46