You are currently viewing Μια επιτυχημένη χρονιά για την Ενωση Μικρασιατών Θήβας (video)

Μια επιτυχημένη χρονιά για την Ενωση Μικρασιατών Θήβας (video)

DSC_0376

Αλλη μια επιτυχημένη χρονιά (2015-2016) για την Ενωση Μικρασιατών Θήβας, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι με περισσότερα από 50 παιδιά με την εικαστικό Λένα Αγαπάκη, παρουσίασε ζωγραφιές και έργα των παιδιών, η μικτή χορωδία με την Ελένη Λαζάρου μικρασιάτικα τραγούδια και τα χορευτικά τμήματα (παιδικά και ενηλίκων) με την Χριστίνα Στέρπη χορούς απο την Μικρά Ασία και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Μικρασιατών Θήβας Γιώργος Γελέκας, τόνισε στο χαιρετισμό του ότι η εκδήλωση αυτή είναι διπλή, γιορτάζουμε το κλείσιμο μια επιτυχημένης χρονιάς για την Ενωση αλλά και τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Θήβας και ευχαρίστησε το Δήμο Θηβαίων και τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου, δήλωσε πως η εκδήλωση εντάσσεται στην ενότητα εορτασμού του Νέου Μουσείου της Θήβας, οι δραστηριότητες της Ενωσης είναι γνωστές και ο δήμος αυτό που μπορεί το κάνει με ανοιχτές τις αγκάλες του για όλους τους Συλλόγους.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πολύς κόσμος, ανάμεσα τους ο  ΓΓ της  ΟΠΣΕ  Δημήτρης Παντέλας, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Χατζησταμάτης  και οι δημοτικοί σύμβουλοι  Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Ιουλία Κοντού..

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

5  +  1  =