Με επιτυχία τα ΠΟΛΥΚΑΡΠΕΙΑ 2011 της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν.Σερρών

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν από την Αδελφότητα Μκρασιατών Νομού Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος» οι εκδηλώσεις στη μνήμη του προστάτη αγίου της, « Πολυκάρπεια 2011 » σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών.

«Από το 1995 που ήρθε η δικιά μας διοίκηση στην Αδελφότητα Μικρασιατών Νομού Σερρών, ένα από τα πρώτα μελήματά μας ήταν να θέσουμε τον Άγιο Πολύκαρπο ως προστάτη άγιο της αδελφότητας μας . Ταυτόχρονα καθιερώσαμε τις θεσμικές εκδηλώσεις θρησκευτικού και πολιτιστικού χαρακτήρα με τον τίτλο ΄΄Πολυκάρπεια΄΄. Έτσι φέτος για 16η χρονιά έχουμε τα ΄΄Πολυκάρπεια 2011΄΄ μέσα στα οποία παρουσιάζεται κάθε χρόνο το πολιτιστικό περιοδικό ΄΄Μικρασιατική Σπίθα΄΄» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος», Σωκράτης Κοτζάογλου , μιλώντας στην εκδήλωση, που παρουσίασε η δημοσιογράφος Κατερίνα Νικολάου με καταγωγή από τη Σμύρνη.

Ο κ. Κοτζάογλου ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στα « Πολυκάρπεια 2011» ,τόνισε « Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμη χρονιά τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο που υπό την αιγίδα τελούνται οι εκδηλώσεις ,την ΣυνεταιριστικήΤράπεζα Σερρών και όλους τους χορηγούς καθώς επίσης όλους τους φίλους πουπροσφέρουν ως συντακτική ομάδαυπό την καθοδήγηση του Κανλή Αθανασίου και του Αψελίδη Γιώργου ,τον Δημήτρη Αρδανιώτη που για πρώτη φορά παρουσίασε τραγούδια της ΣΙΝΑΣΟΥ –Καππαδοκίας με την χορωδία σε μια συνεργασία που έχουμε με το σύλλογο Νέας Σινασού ,του Πειραιά και το ΠανεπιστήμιοΑθηνών και τον Κυριάκο Βλασιάδη. Πιστεύω ότι είναι από τα πιο λαμπρά Πολυκάρπεια»

«Το περιοδικό έχει προσωπογραφία του Φώτη Κόντογλου ο οποίος καταγόταν από το Αϊβαλί ,μια προσωπογραφία έργο του Χριστόφορου Μελλίδη ,μέλους της Αδελφότητας μας. Η φετινή έκδοση είναι η πιο λαμπρή αφού έχει 265 σελίδες ,δεν είναι πλέον περιοδικό ,είναι βιβλίο και θα σταλεί σε όλους τους φορείς πολιτισμού της χώρας» επεσήμανε ο κ. Κοτζάογλου .

www.serrestv.gr

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

9  +    =  10