Με επιτυχία η συνεστίαση του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες»

Ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες» διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 συνεστίαση στο Μικρασιάτικο Μεζεδοπωλείο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πάνω από 200 μέλη και φίλοι του Συνδέσμου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ πολλοί δεν κατάφεραν να παραστούν, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για τις προσκλήσεις, που εξαντλήθηκαν από νωρίς. Τον κόσμο υποδέχονταν τα μέλη του Δ.Σ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κ. Έφη Γαϊτανά, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Κανταρέλης και Χαράλαμπος Μπόβος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χάρης Τομπούλογλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Κοπελούσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων κ. Σπύρος Γραμμένος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Τομπούλογλου, η Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Ελένη Κανατά, ο πρώην Πρόεδρος της Πολιτιστικής Αναγέννησης κ. Γιάννης Αντωνόπουλος, η πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ρένα Ζαλμά, μέλη παλαιότερων Δ.Σ. του Συνδέσμου και πολλοί άλλοι.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δημοτικός Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κ. Σωτήρης Κοσκολέτος, αφού ευχαρίστησε θερμά τους παριστάμενους για την παρουσία τους, μεταξύ άλλων ανέφερε : «Σας ευχαριστούμε για την μεγάλη προσέλευση. Εκ μέρους του Δ.Σ., σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, με υγεία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την άλλη Παρασκευή, 29 Ιουνίου, καθώς και το Σαββατοκύριακο 30 και 1η Ιουλίου, στο Π.Π.Ι.Ε.Δ., στις 8:30 μ.μ., όπου η Νεανική Θεατρική Σκηνή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμό μας, θα παρουσιάσει το έργο “Παραμύθι χωρίς όνομα” της Πηνελόπης Δέλτα, σε διασκευή Ιάκωβου Καμπανέλλη. Την παράσταση θα επενδύσει μουσικά ο Λάκης Παππάς, που τραγούδησε στο έργο αυτό την πρώτη φορά που ανέβηκε. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους εκεί». Τέλος, επιφυλάχθηκε για την διοργάνωση από τον Σύνδεσμο πολλών εκδηλώσεων από τον προσεχή Σεπτέμβριο με αφορμή την συμπλήρωση 90 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                                    Η Γενική Γραμματέας

Κοσκολέτος Σωτήριος          Μυλωνά Κωνσταντίνα

[nggallery id=41]

 

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  16  =  24