You are currently viewing Μαθήματα ποδοσφαίρου από τους Παλαίμαχους της ΑΕΚ στα εγκαίνια του γηπέδου του Ελλοπιακού Θηβών

Μαθήματα ποδοσφαίρου από τους Παλαίμαχους της ΑΕΚ στα εγκαίνια του γηπέδου του Ελλοπιακού Θηβών

DSC_0109

Ένα γήπεδο που πληροί πλέον όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την κάλυψη των προπονητικών και αγωνιστικών του αναγκών έχει ο Α.Ο. Ελλοπιακός, μετά την ολοκλήρωση του έργου βελτίωσης του “Δημοτικού Γηπέδου Ελλοπίας του Δήμου Θηβαίων”, οι εργασίες του οποίου χρηματοδοτήθηκαν από την εταιρεία “EREN HELLAS Α.Ε.”, που έκανε αποδεκτό σχετικό αίτημα του Δήμου.

Το Δημοτικό Γήπεδο εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 από τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Θίσβης και Πρόεδρο του ΑΟ Ελλοπιακού κ. Αναστάσιου Καμούτση, τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο Ελλοπίας, ενώ στο πλαίσιο των εγκαινίων, σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Θήβας (ΔΟΘ), το Σύλλογο Γυναικών Ελλοπίας και τον Σύλλογο Απανταχού Φιλοπροόδων Ελλοπίας, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας κοινωνικού σκοπού μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχοι ΑΟ Ελλοπιακού και Παλαίμαχοι της ΑΕΚ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λουτουφίου (Ειδικό Σχολείο).

DSC_0102

Το αρχικό αίτημα ευγενικής χορηγίας για την αναβάθμιση του Δημοτικού Γηπέδου είχε  υποβληθεί το 2010, από τον τότε Πρόεδρο της Καποδιστριακής Κοινότητας Ελλοπίας κ. Μποκούζη Σύρο προς την εταιρεία  “Gamesa s.a” και επικαιροποιήθηκε το  2015 από τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Νικολάου του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων, όπου και έγινε αποδεκτό από την EREN HELLAS A.E., στην ιδιοκτησία της οποίας πέρασε το αιολικό πάρκο της  Gamesa που βρίσκεται στην περιοχή. Την Τεχνική Έκθεση του έργου πραγματοποίησε η Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Θηβαίων, που είχε και την επίβλεψη των εργασιών του αναδόχου του έργου.

DSC_0179

Οι εργασίες βελτίωσης που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν την κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα σύγχρονης τεχνολογίας,  τοποθέτηση νέας περίφραξης, αποστραγγιστικές κατασκευές, τοποθέτηση προστατευτικού δίχτυ, συντήρηση των αποδυτηρίων, τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής, τοποθέτηση νέων πλακιδίων σε τοίχο και δάπεδο, τοποθέτηση νέων κουφωμάτων αλουμινίου, τοποθέτηση φωτιστικών προβολέων κ.α.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου  με αφορμή τα εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην βελτίωση του Δημοτικού Γηπέδου της Τοπικής Κοινότητας Ελλοπίας του Δήμου Θηβαίων και ιδιαιτέρως την EREN HELLAS Α.Ε. που έκανε αποδεκτό το αίτημά μας για ευγενική χορηγία του έργου, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής της ευθύνης.  Ο Δήμος Θηβαίων διαρκώς καταβάλλει προσπάθεια για την αναβάθμιση των αθλητικών του εγκαταστάσεων και υποδομών, με στόχο και σκοπό την προαγωγή του αθλητισμού, γιατί θεωρούμε ότι είναι ένας κοινωνικός θεσμός που αντικατοπτρίζει την κοινωνία και τον πολιτισμό μας και δίνει υγιείς διεξόδους κυρίως στη νεολαία. Σ’ αυτή την προσπάθεια συμβάλλουν και οι Σύλλογοι, Αθλητικοί και Πολιτιστικοί.. Όλοι μαζί προσπαθούμε για τη δημιουργία μιας σημαντικής παρακαταθήκης για το Δήμο μας”.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Θηβαίων κ.κ. Α. Χατζησταμάτης και Σπ. Κίτσος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΘ κ. Κ. Χαρέμης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Σκαλής, Σ. Δρένιος, Στ. Χαλβατζής,  Α. Τουλουμάκος, Γ. Κατσέλης, Γρ. Παπαβασιλείου,  Πρόεδροι και Σύμβουλοι των Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Θίσβης, ο εκπρόσωπος της EREN Hellas κ. Π. Τσακίρης,  εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και ποδοσφαιρικών σωματείων της Βοιωτίας και εκ μέρους του Δ.Ο.Θ. παραβρέθηκε η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλήτισμού κα Ντ. Ζαμπάκου. 

DSC_0141

Σημαντική ήταν επίσης η αρωγή στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος ( εκπρόσωπος ο γραμματέας κ. Δ. Παντέλας) και της Ενωσης Μικρασιατών Θήβας (Πρόεδρος κ. Γ. Γελέκας και πρώην Πρόεδρος κ. Απ. Δαγδελένης) οι οποίοι παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Μιχάλη Σιμιγδαλά.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”344″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

2  +    =  10