Κυριακάτικο πανηγύρι για τη Θράκη (τιμώντας τα Ελευθέρια), τον Πόντο και τη Μικρά Ασία

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΙΟΥ 2010, ώρα 11.30 PAOK SPORTS ARENA (Κλειστό Γήπεδο – 8000 θεατές)

Το Κέντρο Οικουμενικού Ελληνισμού, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, πορευόμενη με άξονα την ενίσχυση της ελληνικής ομογένειας και την διάδοση και διάσωση της ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού διοργανώνει, με την ευλογία του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου, υπό την αιγίδα και στήριξη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και υπό την αιγίδα και συνεργασία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, την Κυριακή 16 Μαίου 2010, ώρα 11.30 στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ SPORTS ARENA στη Θεσσαλονίκη, Κυριακάτικο πανηγύρι για τη Θράκη (τιμώντας τα Ελευθέρια), τον Πόντο και τη Μικρά Ασία.

Το «Αηδόνι της Ανατολής» Χρόνης Αηδονίδης τραγουδά για τη Θράκη, ο Πέτρος Γαιτάνος τραγουδώντας για τις Αλησμόνητες Πατρίδες και ο συνθέτης Τάκης Σούκας

με τον Γιώργο Υδραίο και 2 ακόμα καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν λαϊκές επιτυχίες και μοναδικά τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη. Τέλος ο Πόντος θα αντιπροσωπευθεί από το ποντιακό συγκρότημα του Στάθη Παυλίδη και του Ηλία Τεκτονίδη. Το πρόγραμμα πλαισιώνουν παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα του Πόντου, της Θράκης και της Μ. Ασίας. Αντίστοιχοι σύλλογοι θα συνεισφέρουν προσφέροντας τοπικά εδέσματα.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί:

• στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών

• Στην έκδοση του Β’ τόμου «Θράκη Ιστορία – Τέχνη – Πολιτισμός» και μετάφραση των Α’ και Β’ τόμων στην αγγλική γλώσσα, της συλλεκτικής αυτής έκδοσης, με σκοπό την δωρεάν διάθεση τους στα ξένα κέντρα εξουσίας, στις βιβλιοθήκες των πανεπιστημίων και στα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί Μεγάλη Κλήρωση για 10 4ήμερα ταξίδια 2 ατόμων στην Κωνσταντινούπολη 10-13 Ιουνίου 2010, για τα Ονομαστήρια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Τιμές εισιτηρίων: 5, 15, 20, VIP 50 ευρώ,

οικογενειακό 4 ατόμων (παιδιά έως 15 ετών) 40 ευρώ Εισιτήρια προπωλούνται στο Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ ( Αντώνη Τρίτση 12- Πυλαία), Ticket House (Μητροπόλεως 103), Metropolis ( Τσιμισκή 50), (SANDRA FELLINI (Εγνατία 30), SANDRA FELLINI (Μ. Αλεξάνδρου 69, Εύοσμος), εκδοτήριο Δήμου Θεσσαλονίκης (πλατεία Αριστοτέλους).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση: Σταματάκη Σάρα 6936-826270

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  28  =  36