Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Περαμίων Κυζικηνών

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

 

Μαζί με τις πιο θερμές ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Περαμίων Κυζικηνών για τη Νέα Χρονιά, έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας που, κατά το περαμιώτικο έθιμο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013, ανήμερα των Θεοφανείων, αμέσως μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων στην Σχολή Πυροβολικού Νέας Περάμου.

Επίσης σας περιμένουμε στον ετήσιο αποκριάτικο χορό μας για να ανοίξουμε όλοι μαζί το Τριώδιο, το Σάββατο 23/2/2013 και ώρα 21:00 στην Αίθουσα Δεξιώσεων <Νισαία> Παραλία βαρέας Μεγάρων.

Η συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του Συλλόγου, θα είναι η δύναμή μας για να αναδείξουμε τον πολιτισμό της παλιάς πατρίδας και να συνεχίσουμε το έργο που με πόνο ψυχής ξεκίνησαν οι παππούδες μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία μας είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη 7-9 μ.μ και κάθε Σάββατο 4-6 μ.μ.

Σας παρακαλούμε να προσέρχεστε για να καταβάλετε την ετήσια συνδρομή σας αλλά και για να έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε μαζί σας, σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς για την πορεία του ιστορικού Συλλόγου μας.

Επίσης σας γνωστοποιούμε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Περαμίων Κυζικηνών , κατά την περίοδο 2012-2014 που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 2ας Δεκεμβρίου 2012 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής.

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Τσακίρη Ελένη

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ. Κεχαγιάς Ιωάννης

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Χονδρίδου Ελπίδα

ΤΑΜΙΑΣ. Ζουμπλιού Αννα

ΕΦΟΡΟΣ. Κεχαγιά Σοφία

ΜΕΛΟΣ. Πρέππα Δέσποινα

ΜΕΛΟΣ. Δόστη Ζωή

ΜΕΛΟΣ. Γκίκα Δήμητρα

ΜΕΛΟΣ. Κοροβέση Αδαμαντία (Ντιάνα)

 

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ελένη Τσακίρη Ελπίδα Χονδρίδου

 

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  38  =  40