Κοπή Βασιλόπιτας της Αδελφότητας Κωνσταντινουπολιτών Μεγάλου Ρεύματος “Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ”

14 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Σάββατο, ώρα 18:00, Εστία Νέας Σμύρνης

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας μας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή κοπής της βασιλόπιτας. Φέτος θα παραστούν στην τελετή και πολύ φίλοι μας Μεγαρευμιώτες από την Πόλη, με επικεφαλής τους Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κύριο Ειρηναίο και τον Πρόεδρο της κοινότητας Μεγάλου Ρεύματος κύριο Γιώργο Παπαλιάρη. Την εκδήλωση θα τιμήσει επίσης με την παρουσία του και ο Άρχων Μέγας Χαρτοφύλακας της Μ.τ.Χ.Ε., πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστήριξης των Ρωμέϊκων Ευαγών Ιδρυμάτων της Πόλης και Εκπρόσωπος της Μειονότητας στη Διεύθυνση Βακουφίων , κύριος Παντελής Βίγκας ο οποίος ως κεντρικός ομιλητής της ημέρας θα αναπτύξει το θέμα «Η Ομογένεια στη Σημερινή Τουρκία…Ανασυγκρότηση…Προοπτικές».

Θα ακολουθήσει σύντομη παρουσίαση της επανέκδοσης του βιβλίου «Ιστορία του Μεγάλου Ρεύματος» το οποίο σύντομα θα διατεθεί δωρεάν σε όλες τις Μεγαρευμιώτικες οικογένειες, προσφορά της Κοινότητας Μεγάλου Ρεύματος.

Στο ψυχαγωγικό μέρος θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε την χορωδία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Διευκόλυνση για τη στάθμευση αυτοκινήτων
Η Αδελφότητα μας προκειμένου να διευκολύνει τους φίλους που θα έρθουν με το αυτοκίνητο τους, προτείνει όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το POLIS PARK, το οποίο βρίσκεται περίπου 70 μέτρα από την Εστία Ν. Σμύρνης.
Όσοι παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στο Polis Park για να έχουν έκπτωση θα  παραδίδουν κατά την έξοδο τους το εκπτωτικό κουπόνι, το οποίο θα προμηθευτούν από τα μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας στην εκδήλωση.  Η χρέωση είναι για τις πρώτες 4 ώρες    € 5 , για την  5η ώρα + € 1 και την 6η ώρα  + €  0,50.

Δ/νσεις:

ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ : Κ. Παλαιολόγου 1

Polis Park: Πλατεία Καρύλλου, Αγίας Φωτεινή 47, είσοδος δεξιά στην κάθοδο.

Τηλέφωνα:

Polis Park Ν. Σμύρνης  210-93 44 498

Από το Δ.Σ.

[mappress mapid=”10″]

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

9  +    =  11