Κοπή βασιλόπιτας και αρχαιρεσίες της Ένωσης Μικρασιατών του Δήμου Βύρωνα Αττικής

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Μικρασιατών του Δήμου Βύρωνα την Κυριακή (10/1) στο δημοτικό αναψυκτήριο Λαμπηδόνα και παράλληλα πραγματοποίησε τις αρχαιρεσίες του συλλόγου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θητείας 2010-2011.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτης Κόνσουλας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι πολιτικών παρατάξεων του Δήμου και εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος ανακοίνωσε το επί σειρά ετών πάγιο αίτημα του Συλλόγου: την παράδοση του κτιρίου του παλαιού δημαρχείο στο λαό του Βύρωνα όπου θα στεγαστεί το μουσείο της ιστορίας του προσφυγογενή Βύρωνα.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε και με χρηματικές προσφορές για το υπό έκδοση βιβλίο του Συλλόγου για την ιστορία του Δήμου Βύρωνα. Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος κ. Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος χαιρέτησε τους παριστάμενους. Στη συνέχεια χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος απεύθυνε ο κ. Παναγιώτης Κόνσουλας. Η τυχερή του χρυσού κωνσταντινάτου φλουριού της πίτας ήταν η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαστροσταμάτη Μαριάννα.

Στο πέρας της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών και την επομένη (11/1)συστάθηκε το νέο Δ.Σ. σε σώμα:

1. ΜΑΣΤΡΟΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ – Πρόεδρος.

2. ΠΡΟΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – Αντιπρόεδρος.

3. ΕΚΜΕΚΤΣΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Γενικός Γραμματέας

4. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΦΗ – Αναπληρωτής Γραμματέας ή Ειδικός Γραμματέας

5. ΠΑΠΑΖΟΓΛΑΚΗ ΔΩΡΑ – Ταμίας

6. ΡΑΙΔΕΣΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – Έφορος Δημοσίων Σχέσεων.

7. ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Έφορος Εστίας

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

7  +  2  =