Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαυρίου Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο χώρο του Παλαιού Μηχανουργείου της πόλης παρουσία των μελών του και πλήθους κόσμου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου κυρίου Μίμη Δεληγιάννη, ο οποίος, αφού ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά, παρουσίασε το νέο εκλεγμένο Δ.Σ επισημαίνοντας, παράλληλα, με το πολιτιστικό και το κοινωνικό έργο του συλλόγου.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, κύριος Κων/νος Λεβαντής, όπως, επίσης, και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Θορικός», κύριος Εμμανουήλ Μπίστας.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος, κύριος Μίμης Δεληγιάννης κάλεσε τον Πανοσιολογιότατο πατέρα Κωνσταντίνο Συρίγο να κόψει την πίτα ο οποίος την ευλόγησε ψάλλοντας με τα παιδιά της Νεανικής Μαθητικής Χορωδίας του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Ανδρέα. Τυχερή της χρονιάς αναδείχτηκε με κλήρωση μεταξύ των παρόντων μελών η κυρία Μπράχου Μαρία που κέρδισε ένα κωνσταντινάτο φλουρί.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Κωνσταντίνος Συρίγος, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, κύριος Κων/νος Λεβαντής, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Θορικός», κύριος Εμμανουήλ Μπίστας, ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής, κύριος Κυριάκος Κατσουνάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κύριος Γιώργος Πολύζος, ο Αντιπρόεδρος του Τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου, κύριος Αλέξανδρος Ματιάς, η Γραμματέας του Συνδέσμου Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών Χαλανδρίου «Ρίζες», κυρία Μαρία Γεωργούλια, ο Γραμματέας της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας και Διαχειριστής του Δικτύου Ενημέρωσης Μικρασιατών, κύριος Δημήτρης Παντέλας, η Πρόεδρος της Ένωσης Θηραίων Αττικής, κυρία Ευαγγελία Ξαγοράρη, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μαρκατίου, κύριος Αθανάσιος Σταυρίδης, ο Πρόεδρος του Πανθεσσαλικού Συλλόγου, κύριος Παύλος Γιαννάκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών, κύριος Γιώργος Ζωπιάκης, ο Γραμματέας του Συλλόγου Ποντίων, κύριος Δημήτρης Σιαμίδης, ο κύριος Δημήτρης Τσίτουρας από το Σύλλογο Πελοποννησίων, ο κύριος Νικόλαος Κούτας από το Σύλλογο Ηπειρωτών, ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α Λαυρίου, κύριος Κων/νος Κιρκίνης, ο κύριος Ηρακλής Κατσάρος από τον Κυνηγετικό Σύλλογο και ο κύριος Γιώργος Ρούσσος από τον Εκδρομικό Όμιλο.
Το Δ.Σ ευχαριστεί από καρδιάς τις κυρίες – μέλη του συλλόγου που εντυπωσίασαν όλους τους καλεσμένους με τα υπέροχα γλυκά και εδέσματα που είχαν ετοιμάσει, όσους παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη.
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαυρίου Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ
Facebook Comments Box