Κλήρωση Βιβλίων Αυγούστου 2010

Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ και Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ είναι τα δύο βιβλία προσφορά της Ενωσης Σμυρναίων  που κληρώσαμε σήμερα για τον μήνα Αύγουστο σε 2 τυχερούς αναγνώστες μας.

Πρόκειται για την Ειρήνη Ανδρούτσου η οποία κερδίζει το βιβλίο Η Λογοτεχνία στη Μικρά Ασία, επιμέλειας Θεοδόση Πυλαρινού και τον Γιώργο Ραφαηλίδη ο οποίος κερδίζει το  συλλεκτικό βιβλίο Η Μάχη για την σωτηρία των Προσφυγικών της Ελένης Μπίστικα.

Οι τυχεροί της κλήρωσης του Αυγούστου  θα ενημερωθούν με email ώστε να δώσουν την διεύθυνση τους, για να τους αποσταλούν τα βιβλία ταχυδρομικά τις επόμενες ημέρες.

Από την προηγούμενη κλήρωση του Ιουνίου (του Ιουλίου δεν πραγματοποιήθηκε) η κα Ευλαλία Καλογερά παρακαλείται να στείλει την ταχυδρομική της διεύθυνση.

Ολοι οι τυχεροί λαμβάνουν τα βιβλία με λίγη καθυστέρηση, αλλά έχει παρατηρηθεί σε 1-2 περιπτώσεις ότι τα βιβλία δεν έχουν φτάσει στο προορισμό τους με ευθύνη του Ταχυδρομείου.  Σε κάθε περίπτωση οι αναγνώστες  μας που έχουν κερδίσει θα πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας ακόμα και όταν λάβουν τα βιβλία ώστε να γίνει η απαραίτητη επιβεβαίωση.

Facebook Comments Box