Και το δικό μας μυαλό στέρεψε κε Φωτιάδη…

You are currently viewing Και το δικό μας μυαλό στέρεψε κε Φωτιάδη…

Ο καθηγητής κος Κώστας Φωτιάδης αντέδρασε στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ) με το παρακάτω σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 

«Το μυαλό μου στέρεψε. Δε μπορώ να σχολιάσω τη διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας των Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας, για ένα αίτημα δέκα δεκαετιών. Τί είναι αυτό που τους ενοχλεί; Ο αγώνας της αναγνώρισης της γενοκτονίας, το ερευνητικό κέντρο και το μουσείο της γενοκτονίας είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων. Το οφείλουμε στα 353.000 θύματα της γενοκτονίας και στην ανερεύνητη και αδικαίωτη ιστορία μας».

Θα μπορούσε ίσως κανείς εύκολα να απαντήσει στον κύριο Φωτιάδη τα εξής:

Και το δικό μας μυαλό στέρεψε κε Φωτιάδη… Ενα αίτημα δεκαετιών του Προσφυγικού Ελληνισμού είναι η δημιουργία ενός Μουσείου του Ελληνισμού της Ανατολής, στο σύνολο του, όχι σε κομμάτια. Τι είναι αυτό που σας ενοχλεί; Ο αγώνας της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Ανατολής, το ερευνητικό κέντρο και το μουσείο της γενοκτονίας είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων. Το οφείλουμε στο 1000000 θύματα της γενοκτονίας και στην ανερεύνητη και αδικαίωτη ιστορία μας…

Κρίμα κε Φωτιάδη…

ΔΠ

Αφήστε μια απάντηση