Η ΟΠΣΕ θρηνεί την απώλεια του Σπύρου Ισόπουλου

opse-isopoulos

Πενθεί η Μικρασιατική οικογένεια της Ελλάδος. Ένα από τα αξιότερα στελέχη της μετακόμισε στη γειτονιά των Αγγέλων.

Ο Σπύρος Ισόπουλος από την Κυριακή μας στέρησε από την φυσική του παρουσία, αλλά θα παραμείνει πάντα νοερά κοντά μας και στην καρδιά μας.

Έλληνας, καλός οικογενειάρχης και ακούραστος εργάτης για τα ιδανικά του, ο Σπύρος Ισόπουλος έχασε , κάτι που συνέβη ελάχιστες φορές στη ζωή, τη μάχη με την επάρατο νόσο και «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 80 ετών, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.

Ιστορικός πρόεδρος του Σωματείου Νέα Σινασός στον Πειραιά  και ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ), ο Σπύρος Ισόπουλος, θα ανακηρυχθεί, στη διάρκεια ειδικής  εκδήλωσης, επίτιμος πρόεδρος της. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΣΕ κρίνει ότι η ανακήρυξη αυτή είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ως αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς του.

Η Ομοσπονδία εκφράζοντας τα συναισθήματα των μελών εκατοντάδων ανά την Ελλάδα Μικρασιατικών Σωματείων ,συλλυπείται  τη σύντροφο της ζωής του, την αγαπημένη του Μαρίκα, τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Πειραιώτικης γης που θα τον δεχθεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Της Ο.Π.Σ.Ε.

, ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *