Η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Αλατσατιανών Ηρακλείου

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αλατσατιανών Ηρακλείου στις 25.01.2012 στο κέντρο Αριάδνη. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, το κέφι περίσσευε, η Αριάδνη πλημμύρισε με τραγούδια από τη Μικρά Ασία και η πίστα της γέμισε με χορευτές, καθώς στήθηκε ένα ακόμα μικρασιάτικο γλέντι.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και οι αντιδήμαρχοι Ηρακλείου, κα Δέσποινα Συγγελάκη και ο κος Ευάγγελος Σισαμάκης που απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Ηρακλείου. Παρέστη αντιπροσωπεία  του Δ.Σ. της 4ης Δημοτικής Κοινότητας του Δ. Ηρακλείου με επικεφαλή τον πρόεδρο της  κο Κων/νο Σταμούλο. Στην  εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι και άλλων μικρασιατικών συλλόγων της πόλης μας.

Η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας, σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς εκδηλώσεων για τα 30 έτη από την ίδρυση του, για τις οποίες τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μας, θα ενημερωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα από τα Μ.Μ.Ε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αλατσατιανών Ν. Ηρακλείου, ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους, που ήταν εντυπωσιακή για μια ακόμα φορά. Η αγάπη τους και η εμπιστοσύνη τους προς το σύλλογο, μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς πλήθος κόσμου την αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου επίσης  ευχαριστεί θερμά τις κυρίες (μέλη του) που βοήθησαν στην παρασκευή του μικρασιάτικου κεράσματος (αετουδάκια) που προσφέρθηκε κατά την εκδήλωση.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου            Η γραμματέας του Συλλόγου

 

Κωστής Καλυβάς                 Άννα Κοιλάδη Δανδάλη

 

 

 

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  67  =  77