Η κοπή της Βασιλόπιτας των Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής

Οι Μικρασιάτες και οι φίλοι, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής, έκοψαν την καθιερωμένη Βασιλόπιτα, έφαγαν, τραγούδησαν, χόρεψαν με ζωντανή μουσική σε εξοχικό κέντρο, μέσα σε ατμόσφαιρα αγάπης κεφιού και αισιοδοξίας.

Στον χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του συλλόγου, μεταξύ άλλων τόνισε, ότι εν όψει όλων των δυσάρεστων γεγονότων που εκτυλίσσονται στην Πατρίδα μας, όλοι εμείς οι Έλληνες, πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας, να ορθώσουμε το παράστημα μας, να διώξουμε κάθε απαισιοδοξία που μας έχουν επιβάλει με την πλύση εγκεφάλου από διάφορες πλευρές και να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία μας, όπως έκαναν και οι Μικρασιάτες πρόσφυγες, με χορό, τραγούδι, αισιοδοξία.

Θετική σκέψη μόνο χρειάζεται, δύναμη και θέληση.

Τίποτε δεν χάθηκε και τίποτε δεν πρόκειται να χαθεί.

Στο χέρι μας είναι…..από όλους εμάς εξαρτάται.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,

Ο νέος Δήμαρχος κύριος Βασίλης Ζορμπάς, ο απελθών Δήμαρχος κύριος Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κύριος Αντώνης Σιδέρης, οι Αντιδήμαρχοι κυρίες Ελένη Δάβαρη και Ελευθερία Παπαδοπούλου, η Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας κ. Έφη Καψοκεφάλου, ο Αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης «ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» και Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Γιάννης Σταθόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Μιχάλης Γαβράς, Τιμολέων Κωστόπουλος, Σωτήρης Ησαίας, και Φώτης Αλεξόπουλος.

Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Chancellor του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και Επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας, Dr. John S. Bailey, με την Μικρασιατικής καταγωγής και μέλος του Συλλόγου μας σύζυγό του κυρία Ειρήνη Bailey, καθώς και οι Πρόεδροι των Εθνικοτοπικών Συλλόγων της Αγίας Παρασκευής, ( των Αρκάδων, Επτανησίων, Ηπειρωτών, Μεσσαγωνιατών Θήρας και του Λυκείου των Ελληνίδων Αγ. Παρασκευής ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  76  =  85