Η Εορταγορά της Ενώσεως Σμυρναίων

Η χριστουγεννιάτικη  εορταγορά της Ενώσεως Σμυρναίων η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2012, στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης της στην οδό Καρύτση 3, σημείωσε εξαιρετική επιτυχία.

Εκτός από τη συμβολή της στα δοκιμαζόμενα οικονομικά του Σωματείου, η διοργάνωση της εκδήλωσης δραστηριοποίησε το σωματειακό δεσμό ανάμεσα σε παλαιά και νέα μέλη και σʼ αμέτρητους φίλους που, με μια πρωτοφανή εκδήλωση εθελοντισμού, ζήλου και προσφορών, ένωσαν πρόθυμα δυνάμεις, προσωπική εργασία και διάθεση για την πραγματοποίησή της. Στη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης εορταγοράς κυριάρχησε το ειρηνικό και φιλάλληλο πνεύμα των Χριστουγέννων, αλλά και το ιδιαίτερο σμυρναϊκό και μικρασιατικό χρώμα.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης, εκτιμώντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και το ύφος που διακρίνει τους σκοπούς και τη δράση μας, συμμετείχαν με δικές τους προσφορές, προσφορές οι οποίες αποτελούν δημιουργήματα του δικού τους μόχθου και της ακμαίας επιχειρηματικότητάς τους, η οποία συχνά έχει τις ρίζες της στη Μικρασιατική Ανατολή. Οι εταιρείες αυτές ήταν οι: ΑΝΤΩΝΚΟ Α.Ε.Β.Ε., ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε.Β.Ε., ΑΦΟΙ ΒΡΙΣΙΜΤΖΗ Α.Ε.Β.Ε., ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ Διάδοχοι Ε.Π.Ε., DRACULI COFFEE Α.Ε., ΜΑΚΒΕΛ – ΠΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α.Ε., ΣΤΑΤΗΡ Ε.Π.Ε. καθώς και τις εκδόσεις ΠΗΝ. ΠΕΤΡ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Ενώσεως Σμυρναίων ευχαριστεί θερμά και από τη θέση αυτή όλους τους παραπάνω και εύχεται στα μέλη και τους φίλους του σωματείου μας, που εργάστηκαν ανιδιοτελώς για την επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ και ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, στην ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ, το ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ, τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ και στις εταιρείες που στήριξαν την προσπάθειά μας, στους συνεργάτες τους καθώς και στις οικογένειές τους, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, υγεία και γρήγορη ανάκαμψη από τις δυσκολίες της πατρίδας μας.

Από το Διοικητικό  Συμβούλιο

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

9  +  1  =