Γιορτή και γλέντι του Συλλόγου Αλατσατιανών “Τα είσόδια της Θεοτόκου”

Ο Σύλλογός μας γιορτάζει! Ελάτε να γνωριστούμε και να γλεντήσουμε!

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον εορτασμό μας που πραγματοποιείται σε ανάμνηση του μεγάλου εκείνου πανηγυριού που γινόταν στα Αλάτσατα την 21η Νοεμβρίου, μέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, θα τελέσουμε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο του συλλόγου μας, οδός Αλατσάτων, επί της Πλατείας Ειρήνης στο Αιγάλεω, για τους “εν αδίκω θανάτω τελειωθέντες” Αλατσατιανούς προγόνους μας και στην άγια και αθάνατη ψυχή τους θα καταθέσουμε ένα δάφνινο στεφάνι.

Στη συνέχεια και γύρω στη 1:00μ.μ, θα βρεθούμε όλοι μαζί μια παρέα στο ζεστό περιβάλλον του μεζεδοπωλείο ‘’Τα Αχλάδια’’ στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως 25β και Κερασούντος, στο Αιγάλεω, για να πιούμε, να τραγουδήσουμε με την ορχήστρα και να θυμηθούμε τους γονιούς και τους παππούδες μας.

Το κόστος του προκαθορισμένου για μας μενού είναι 15 ευρώ και συμπεριλαμβάνει και την κατανάλωση του ποτού μας. Στο χάρτη θα βρείτε τα σημεία που θα βρεθούμε, και την απόστασή τους από το σταθμό ‘’ΑΙΓΑΛΕΩ’’ του μετρό.

Ευχαριστούμε για την αγάπη που έμπρακτα μας δείχνετε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

3  +    =  4