Φιλανθρωπικό bazaar της Ενωσης Σμυρναίων Μικρασιατών Βορείου Ελλάδος

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μικρασία (Μητρ. Καλλίδου 108, Καλαμαριά Θεσ/νίκης) το δεύτερο φιλανθρωπικό bazzar της Ενωσης Σμυρναίων Μικρασιατών Βορείου Ελλάδος (Ε.Σ.Μ.Β.Ε.), τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν κι αυτή τη χρονιά στο Τμήμα ΚΟινωνικής Φροντίδας του Δήμου Καλαμαριάς με π΄ροεδρο την κα Κυριακή Μπαλτατζή Φοροπούλου.

Στο bazaar της ΕΣΜΒΕ μπορείτε να βρείτε χρηστικά αλλά και αντικείμενα ‘συναισθηματικής αξίας’, βιβλία, χειροποίητες κατασκευές, μεταχειρισμένα προιόντα (second hand), διακοσμητικά είδη, Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις και πλήθος άλλων αντικειμένων.

Με φετινό μας σύνθημα, κάνε ένα βήμα, κάνω έγώ το επόμενο, η Ενωση στηρίζει δυναμικά τις καθόλα αξιόλογες προσπάθειες του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου Καλαμαριάς, να ανταποκριθεί θετικά εποικοδομητκά  και με αξιοπρέπεια- όπως χαρακτηριστικά ανφέρεται και στο εν λόγω πρόγραμμα- στις εκφρασμένες ανάγκες των δημοτών και ειδικά των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και των παιδιών.

Το φιλανθρωπικό bazaar θα πλαισιώνεται μεεκδηλώσεις όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν μικρασιάτικα τραγούδια, χορευτικά και μικρασιάτικες συνταγές. Στις 12:00 πμ το πρόγραμμα ανοίγουν η Φιλαρμονική και η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμαριάς, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 18:00 οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο στο Πολιτιστικό μας Κέντρο.

Η είσοδος για όλους μικρούς και μεγάλους είναι ελεύθερη ενώ η ΕΣΜΒΕ είναι στη διαθέση σας στα τηλέφωνα επικοινωνίας  2310 .419.552. Σας περιμένουμε!

Κάνε ένα βήμα, κάνω εγώ το επόμενο…

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

11  +    =  13