Ευανθία Ρεμπούτσικα «Αθήνα-Κωνσταντινούπολη»

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Ερμηνεύει η Dilek Koc

Ώρα έναρξης: 21.00

Ένα μαγικό ταξίδι από την Αθήνα στην Κωνσταντινούπολη όπου η μεγάλη ελληνίδα συνθέτρια εμφανίζεται με νέο σχήμα για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, το ανοιχτό Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι θα γεμίσει με τις ονειρικές μελωδίας της Ευανθίας Ρεμπούτσικα σε ένα μαγικό ταξίδι από την Αθήνα μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Συνοδοιπόροι της είναι η γνωστή τουρκάλα ερμηνεύτρια Dilek Koc και οι καταξιωμένοι μουσικοί Ανδρέας Συμβουλόπουλος (πιάνο – κρουστά) και ο Θανάσης Σταυρίδης (ακορντεόν). Ένα μουσικό σχήμα που παρουσιάζεται πρώτη φορά στην Αθήνα σε έναν από τους πιο ατμοσφαιρικούς χώρους, στο καταπράσινο Ευριπίδειο θέατρο Ρεματιάς.

Όπως δηλώνει και η ίδια: “Με αυτές τις συναυλίες θέλω να αισθανθώ τους ακροατές να έρχονται κοντά μου, να μου χαϊδεύουν τον ώμο, όπως κάνει στις συναυλίες το βιολί μου. Και να ταξιδέψουμε μαζί για την αγαπημένη μου Κωνσταντινούπολη… να ξεχαστούμε”.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα με το βιολί της και την ιδιαίτερη αγάπη της για την Πόλη θα μας οδηγήσει στις μυρωδιές, στα χρώματα και στις γεύσεις της Πολίτικης κουζίνας ερμηνευσμένα από την ιδιαίτερη φωνή της Dilek Koc, ενώ δε θα λείψουν και κομμάτια από τις βραβευμένες μουσικές που έντυσαν τις τουρκικές ταινίες “Babam ve Oglum” και “Ulak”. Στο δίωρο περίπου πρόγραμμά της περιλαμβάνονται επίσης ορχηστρικά από “Το Αστέρι κι η Ευχή”, “Μικρές Ιστορίες” και “Μεγάλοι Έλληνες”.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Online προσφορά στο www.viva.gr/tickets : 15 euro

Η προσφορά ισχύει έως και την ημέρα της συναυλίας

Προπώληση εισιτηρίων στα φυσικά σημεία : 20 euro

Σημεία Προπώλησης:

Public Συντάγματος και στο Public Mall

&

Στα Βιβλιοπωλεία:

“Μικρός Κοραής” Ανδρ. Παπανδρέου 6, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6890321

“Ευριπίδης” Ανδρ. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι, 210 6800644

Στο κυλικείο και στο ταμείο του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς

Τηλεφωνική πώληση εισιτηρίων στο 13855

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΣΗ 101,3 | FREE SUNDAY | MUSICCORNER.GR | MIXGRILL.GR | CULTURENOW.GR | OTENET.GR

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

85  +    =  92