Ετοιμασίες για τη μεταφορά στα νέα γραφεία της Ο.Π.Σ.Ε.

opsegrafeia1
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ο.Π.Σ.Ε., ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση της Πολιτείας στο αίτημα τους, άρχισαν ήδη να διαμορφώνουν το χώρο που θα στεγαστούν τα γραφεία της Ομοσπονδίας.

opsegrafeia2

Ο άνετος χώρος βρίσκεται στο επιβλητικό Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Η Ομοσπονδία όχι μόνο έχει απαλλαχτεί από ένα μεγάλο ποσό , που ήταν υποχρεωμένη να πληρώνει κάθε μήνα, αλλά θα έχει την έδρα της σε χώρο που και σημειολογικά και από πλευράς άνεσης, είναι ότι καλύτερο.

opsegrafeia3

Μέλη της διοίκησης άρχισαν τις εργασίες διαμόρφωσης του χώρου και απομένει μόνο η μεταφορά επίπλων και αρχείων, ώστε να αρχίσει η λειτουργία τους, πιθανόν εντός των προσεχών εβδομάδων. Θα προηγηθεί σχετική τελετή, στην οποία θα κληθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο αίτημα της ΟΠΣΕ, που τον ευχαριστεί. Φυσικά θα κληθούν οι διοικήσεις όλων των σωματείων μελών της Ομοσπονδίας, καθώς τα γραφεία είναι και «δικό τους σπίτι» καθώς και όλοι οι προσφυγικής καταγωγής πολίτες.

 

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  64  =  68