Ετήσιος χορός και παρουσίαση βιβλίου από τον Σύλλογο Μικρασιατών Νομού Ξάνθης “Αλησμόνητες Πατρίδες”

Σύλλογος Μικρασιατών Νομού Ξάνθης “Αλησμόνητες Πατρίδες” σας καλεί στον ετήσιο χορό του την Κυριακή 18 Απριλίου και ώρα 13.30 μ.μ.΄ στην αίθουσα του κέντρου διασκέδασης “Αππόλων” στην Ξάνθη.

7/μελές παραδοσιακό μουσικό Συγκρότημα θα μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.

Τιμή εισόδου 20 Ευρώ, με πλήρες μενού και ποτό.

Την Παρασκευή 16 Απριλίου 2010, στις 20.00, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με το Σύλλογο Μικρασιατών Ξάνθης «Αλησμόνητες Πατρίδες και τις εκδόσεις «Μεταίχμιο» παρουσιάζουν τον συγγραφέα Βασίλη Τζανακάρη και το τελευταίο του βιβλίο «Στο όνομα της Προσφυγιάς».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μάρκος Μπόραλης και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γλωσσολογίας στο τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης κα Πένη Καμπάκη-Βουγιουκλή και ο συγγραφέας του βιβλίου Βασίλης Τζανακάρης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.) και του βιβλιοπωλείου «Τζελέπη», στην καπναποθήκη «Π» στην οδό Καπνεργατών 9 στην Ξάνθη

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι χορευτές και τα μέλη του συλλόγου μας, σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!

Η Ανάσταση του Κυρίου ας γίνει πηγή φώτισης, δύναμης, ελπίδας και αγάπης για ένα ειρηνικό και δίκαιο κόσμο. Ας σημάνει την ανέλιξη του πνεύματος και των αξιών μας, μέσα από ένα Άγιο, προσωπικό Πάσχα.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

4  +  3  =