ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 από τις 9 το πρωί. Πλατεία Προσφυγικού Συνοικισμού Θήβας
Αγαπητοί φίλοι,
Η Ένωση Μικρασιατών Θήβας στις 7 Δεκεμβρίου (Παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού) 2010 δημιούργησε τμήμα εθελοντών χωρίς κριτήρια καταγωγής με θεματικές δράσεις όπως αιμοδοσία, δένδρο-φύτευση , καθαρισμό Αρχαιολογικών χώρων, λίμνης Υλίκης, παραλιών Κορινθιακού κόλπου και δάσους Μοσχοποδίου, αλλά και δράση φροντίζω-αλλάζω την πόλη και την γειτονιά μου.
Πιστεύουμε ότι ο εθελοντισμός είναι η συμμετοχή του ανθρώπου για να αλλάξει μόνος του τις προϋποθέσεις της ζωή του, αλλά και τις συνθήκες διαβίωσης στην περιοχή, στην πόλη και στην γειτονιά που διαμένει.
Η πρωτοβουλία μας απευθύνεται σε όλους όσους πιστεύουν ότι με την συμμετοχή τους μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο στο μέλλον, και ζητούμε την συνεργασία όσων φορέων εθελοντών ή άλλων επιθυμούν να συμμετέχουν σε μια κοινή προσπάθεια.
Για λόγους συμβολισμού η πρώτη δραστηριότητα των εθελοντών μας είναι η βελτίωση της πλατείας του Συνοικισμού με καθαριότητα, χρώμα, φυτά, λουλούδια, παγκάκια και το Μικρασιατικό ασβέστωμα και σας καλούμε την
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 από τις 9 το πρωί
Φιλικά
– Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Μ.Θ
– Το Τμήμα Εθελοντών
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ
Oμηρου 1 & Αγ.Ελενης 25
Τ.Κ.32200-Τ.Θ.146
Τηλ: 6936181817