Επιτυχημένο το 4ο Φεστιβάλ Μικρασιατικών Χορών Καισαριανής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Φεστιβάλ Μικρασιατικών Χορών, που οργάνωσε το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής, την Τετάρτη 8 Ιουνίου το βράδυ στην κατάμεστη πλατεία των 200 Ηρώων.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Κώστας Αναγνωστάκης προλόγισε την εκδήλωση, ο οποίος ευχαρίστησε τους συντελεστές της επιτυχημένης διοργάνωσης, τα χορευτικά των Συλλόγων  και τον Σύλλογο Μικρασιατών Καισαριανής, όχι μόνο για την παρουσία του χορευτικού αλλά και για την άψογη συνεργασία.

Ο Δήμαρχος Καισαιριανής Αντώνης Καμπάκας, στο σύντομο χαιρετισμό του καλοσώρισε τους Μικρασιατικούς Συλλόγους που πήραν μέρος στο Φεστιβάλ και επανέλαβε τη δέσμευση του  για την ίδρυση του “Σπιτιού του Μικρασιάτη”.

Η εκδήλωση άνοιξε με το χορευτικό του Συλλόγου  Περαμίων Κυζικηνών  και χορούς από την Προποντίδα και των παραλίων της Ιωνίας, στη συνέχεια χόρεψε το χορευτικό της Ενωσης Μικρασιατών Θήβας, ακολούθησε το ποντιακό  χορευτικό συγκρότημα της  Ευξείνου  Λέσχης  Αχαρνών και Μενιδίου «Ο καπετάν Ευκλείδης» και το Χορευτικό Συγκρότημα Νέων του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής.


Αναμνηστικά της συμμετοχής τους έλαβαν όλα τα μέλη των χορευτικών, καθώς και  οι δάσκαλοι χορού και οι πρόεδροι των Συλλόγων που πήραν  μέρος στο Φεστιβάλ.


Η εκδήλωση κορυφώθηκε με ομαδικό χορό με τη συμμετοχή όλων των χορευτικών συγκροτημάτων και του κόσμου.


Το Φεστιβάλ παρακολούθησαν αρκετοί εκπρόσωποι Μικρασιατικών Συλλόγων και μέλη των ΔΣ, ανάμεσα τους η Πρόεδρος του Συλλόγου Περαμίων Κυζικηνών Ελένη Τσακίρη, ο Πρόεδρος της Ενωσης Μικρασιατών  Θήβας Αποστόλης Δαγδελένης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Οι Ρίζες Χαλανδρίου Γιώργος Κουδούνας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαυρίου «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» Παναγιώτης Μούτσης και για πρώτη φορά το Δίκτυο Μικρασιάτης.

Στην οργανωτική επιτροπή – που διοργάνωσε με κόπο και μεράκι την εξαιρετική αυτή εκδήλωση συμμετείχαν οι:

Κώστας Αναγνωστάκης δημ. Σύμβουλος, Τζάνα Καλοπήτα, Γιώργος Κατημερτζής (δημ. Σύμβουλος), Βίκυ Μπύρου, Σούλα Αλάτση  και η Πρόεδρος του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής Στέλλα Σαρρηπαναγιώτου – Λήλου. Tην εκδήλωση παρουσίασε η ηθοποιός Ευδοκία Σουβατζή.

[nggallery id=1]

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  35  =  40