Την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων “Οίκος Γαλήνης” που διαθέτει η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμήρνης επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης Συμεών, όπως κάθε χρόνο για τις πασχαλινές ευχές και να μοιράσει τα κόκκινα αυγά & απο μια εικόνα στους ενοίκους & το νοσηλευτικό προσωπικο της μονάδας.
Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τον υποδέχτηκαν ενω υπήρξε και μικρής διάρκειας συνάντηση
Η Μονάδα Φιλοξενίας Ηλικιωμένων “Οίκος Γαλήνης” είναι ένα κέντρο φιλοξενίας Ηλικιωμένων και απευθύνεται :
•Σε άτομα αυτοεξυπηρετούμενα που έχουν την δυνατότητα εφόσον το επιθυμούν οι ίδιοι η οι συγγενείς να εξέρχονται για μικρά η μεγάλα χρονικά διαστήματα
•Σε άτομα μη αυτοεξυπηρετούμενα λόγω χρόνιων παθήσεων, όπως νόσο Alzheimer , νόσο Parkinson, άνοια, AMEA, που χρίζουν ιδιαίτερης φροντίδας και παρακολούθησης Σε άτομα που βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης μετά από εγκεφαλικά επεισόδια, από διάφορες ορθοπεδικές επεμβάσεις η άλλου είδους εγχειρήσεις.
•Προσφέρουμε πολύ περισσότερα από ότι ένας “οίκος ευγηρίας ή γηροκομείο” Οίκος Γαλήνης – Βυζαντίου 3, Νέα Σμύρνη
Πληροφορίες : 210- 9348230 210-9341704 FAX : 210-9324404