Επίσκεψη της Ιατροκοινωνικής ομάδας της ΠΕΚΣ στην Πλαγιά Ν. Κιλκίς

Ο Σύλλογος Μισσιωτών Πλαγιάς σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Σωματείων (Π.Ε.Κ.Σ.) διοργανώνει επίσκεψη της Ιατροκοινωνικής Ομάδας του Π.Ε.Κ.Σ. με σκοπό την αρωγή σε ευπαθείς ομάδες και άτομα τρίτης ηλικίας.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρείο (Κοινότητα) της Πλαγιάς

την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 από 09:00 έως 13:00.

 

Επικεφαλής του προγράμματος είναι ο Οδοντίατρος και πρόεδρος της Π.Ε.Κ.Σ. κ. Ισακίδης Θεοφάνης και της Ιατρικής Ομάδας ο Καθηγητής Χειρουργικής – Αγγειοχειρουργικής και μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων της Π.Ε.Κ.Σ κ. Γερασιμίδης Θωμάς. Η ομάδα αποτελείται από 16 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, 4 νοσηλευτές και 3 γραμματειακό προσωπικό.

 

Οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται είναι οι εξής:

  • Κλινική εκτίμηση από Γενικό Ιατρό (πνεύμονες, καρδιά, μέτρηση αρτηριακής πίεσης), από Χειρουργό και Αγγειοχειρουργό (εκτίμηση κοιλίας, ψηλάφηση-ακρόαση αρτηριών με χρήση μηχανημάτων doppler αγγείων), εξέταση από Ωτορινολαρυγγολόγο, εξέταση από Οφθαλμίατρο, εξέταση από Οδοντίατρο, εξέταση από Ορθοπεδικό, εξέταση από Ειδικό του Μαστού με την χρήση υπερηχογράφου.
  • Εργαστηριακός έλεγχος με μέτρηση χοληστερίνης, προσδιορισμό τριγλυκεριδίων, προσδιορισμός σακχάρου αίματος, γενική ούρων.
  •  Καταγραφή φαρμάκων και έλεγχος των χορηγουμένων φαρμάκων.
Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

21  +    =  26