Επίσκεψη στο πλανητάριο του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 ο Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος» προγραμμάτισε επίσκεψη στο πλανητάριο μετά από μια ιδέα και πρωτοβουλία που είχε η χορευτική ομάδα του συλλόγου.

Το λεωφορείο που είχε μισθωθεί μας περίμενε στις 19:00 στην πλατεία Μεταμορφώσεως Σωτήρος, για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί για το Ευγενίδειο Ίδρυμα. Συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί στο φουαγιέ του ιδρύματος και αφού κάναμε τις τυπικές διαδικασίες των εισιτηρίων μπήκαμε στην επιβλητική θολωτή αίθουσα του πλανηταρίου για δούμε την παράσταση τα «Μυστήρια του Νείλου». Από την πρώτη σκηνή καταλάβαμε για το τι θα ακολουθούσε. Η εκπληκτική μουσική και φωτογραφία της ταινίας με τα εφέ και τον όγκο της εικόνας, μας χάρισαν μια μοναδική εμπειρία  σαν να  ζούσαμε την κάθε σκηνή. Μετά το τέλος της ταινίας, συγκεντρωθήκαμε στο χώρο υποδοχής του ιδρύματος και ανταλλάξαμε απόψεις για αυτό που ζήσαμε. Όλοι ήμασταν ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι γι’ αυτό που είδαμε. Φυσικά βγάλαμε τις αναγκαίες αναμνηστικές φωτογραφίες και αναχωρήσαμε για την Μεταμόρφωση.

Το λεωφορείο μας περίμενε απ’ έξω για να μας επιστρέψει στο σημείο από όπου ξεκινήσαμε. Αμέσως μετά όλοι μαζί σαν μια παρέα επισκεφτήκαμε εστιατόριο της περιοχής για να φάμε και να πιούμε λίγο κρασί. Εκεί μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και να χαλαρώσουμε. Ήταν μια μοναδική εμπειρία που σε όλους άφησε μια ωραία ανάμνηση και σίγουρα όλοι συμφώνησαν να ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο.

 

*** Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στην  ιστοσελίδα του συλλόγου  www.facebook.com/efxsinospontos

 

 

Με εκτίμηση

 

 

      Δ.Σ.

Μετ/ση, Πέμπτη 16  Φεβρουαρίου 2012

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

6  +  1  =