Επίσκεψη αγάπης του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης -Λυκόβρυσης «ΙΩΝΙΑ» στο ΚΑΠΗ

Εορταστική συνάντηση στις 17 Δεκεμβρίου 2012 του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης -Λυκόβρυσης «ΙΩΝΙΑ» με το ΚΑΠΗ.

Επίσκεψη αγάπης στο ΚΑΠΗ ΠΕΥΚΗΣ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ πραγματοποίησαν την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 τα μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «ΙΩΝΙΑ», ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων.

Το κλίμα ήταν εορταστικό και η ατμόσφαιρα γεμάτη αισιοδοξία. Η αισιοδοξία εξάλλου προϋποθέτει εμπειρίες ζωής, τις οποίες οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, έχουν αποκτήσει στους δύσκολους χρόνους που έζησαν, αντιστάθηκαν και κατάφεραν να επιβιώσουν. Γι’ αυτό και η δυναμική υποδοχή που έκαναν στο Σύλλογο και τα μέλη του δεν άφησε καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίζουν να αγωνίζονται για να διασώσουν τον τρόπο ζωής τους και τις παραδόσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τα μέλη του Συλλόγου «ΙΩΝΙΑ» αντάλλαξαν ευχές, προσέφεραν λουλούδια, γλυκίσματα και αναψυκτικά στους ηλικιωμένους και κουβέντιασαν μαζί τους. Οι μνήμες τους και η πηγαία αφήγησή τους μας μετέφεραν νοερά σε δύσκολα χρόνια και μπορούν να αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία για την προβολή και τη διάδοση γεγονότων και εθίμων στις νέες γενιές.

Ο Σύλλογος «ΙΩΝΙΑ» ευχαριστεί θερμά όλους όπου τους υποδέχτηκαν με πολλή προθυμία, φιλόξενη διάθεση κι ακούραστη όρεξη και ιδιαίτερα τη Διεύθυνση του ΚΑΠΗ.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλους με έννοια και αγάπη για τους γύρω μας.

 

Πρόεδρος                                           Γενική Γραμματέας

Γιώργος Γαζεπίδης                     Ελισάβετ Παπάζογλου

 

 

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

85  +    =  95