Εορταστικό Δείπνο -Κοπή Βασιλόπιτας της Ενωσης Σμυρναίων

Προς τα μέλη και φίλους της Ενώσεως Σμυρναίων

Γνωστοποιείται στα αξιότιμα  μέλη και τους φίλους της Ενώσεως Σμυρναίων ότι στα πλαίσια των κοινωνικών δραστηριοτήτων του σωματείου με σκοπό τη  σύσφιγξη των μεταξύ μας σχέσεων, αποφασίστηκε η οργάνωση εορταστικού δείπνου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 20:00, στο AMALIA HOTEL (Λεωφ. Αμαλίας 10, έναντι Εθνικού Κήπου).  Κατά την εκδήλωση θα κοπεί η βασιλόπιτα της Ενώσεως και θα μοιραστούν τα σμυρναίικα αετουδάκια.  Θα ακολουθήσει χορός και τραγούδι με το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής «ΔΗΘΕΝ».

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την  Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, ώρα 14:00, στα γραφεία της Ενώσεως Σμυρναίων (Σκουφά 71α & Μασσαλίας, 2ος όροφος, κα Κορίνα Σπηλιώτη) με ταυτόχρονη καταβολή του αντιστοίχου δελτίου εισόδου, η τιμή του οποίου καθορίστηκε για εφέτος στα 25 ευρώ.

Η παραπάνω τιμή περιλαμβάνει πλήρες μενού σε μπουφέ, κρασί «ΔΙΤΤΟΣ» Τσάνταλη λευκό – κόκκινο, μπύρες, αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό και λαχνό δύο (2) ευρώ.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων, παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής σας και την παραλαβή των εισιτηρίων σας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε θέσεις για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδήλωσή μας αυτή.
Με εγκάρδιες ευχές για τον Καινούργιο Χρόνο 2013, σας χαιρετούμε

Με ξεχωριστή τιμή

Το Δ.Σ.  της Ενώσεως Σμυρναίων

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

64  +    =  69