Ελληνας μετανάστης της Γερμανίας έπεσε στις φλόγες και έσωσε 3 Τούρκους

metanastis

Ο μετανάστης Χρήστος Κύρογλου έσωσε μέσα απο τις φλόγες μια Τουρκάλα γιαγια και τα εγγόνια της.

Στην μεγάλη πυρκαγιά που σημειώθηκε χθες στην Στουτγάρδη στην συνοικία Μπάκνανγκ, ένας Έλληνας μετανάστης, σύμφωνα με την “Χουριέτ” έπεσε στις φλόγες και έσωσε τρεις Τούρκους. Σε αυτή την φωτιά, 8 άτομα έχασαν την ζωή τους αλλά έγινε και κάτι που θα συζητιέται για πολύ καιρό τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Ελλάδα και την Τουρκία.
Η “Χουριέτ” στην ηλεκτρονική της έκδοση έδωσε τον τίτλο “Ο Ελληνας ήρωας” αναφερόμενη στον Χρήστο Κύρογλου, ο οποίος έσωσε μια γιαγιά και τα δυο της εγγονάκια 10 και 14 χρόνων.

Ο Χρήστος Κύρογλου εργάζεται σε ένα νυχτερινό κέντρο ακριβώς πίσω από την μοιραία πολυκατοικία. Αφού ειδοποίησε την Πυροσβεστική έτρεξε, μπήκε στο φλεγόμενο κτίριο και φτάνοντας έξω από το διαμέρισμα, έσπασε την πόρτα και έσωσε τρεις ψυχές με κίνδυνο της ζωής του. Έσπασε την πόρτα και βγήκε έξω η μητέρα των παιδιών, η γιαγιά και δυο από τα παιδιά. Η μητέρα όμως γύρισε πίσω για να σώσει το μικρό της που ήταν μόλις 6 ετών. Και εκείνη και το παιδί της άφησαν την τελευταία τους πνοή από ασφυξία.
Η πυρκαγιά είχε θύματα κυρίως παιδιά και από αυτήν κάηκε ο δεύτερος όροφος πολυκατοικίας στην συνοικία Μπάκνανγκ στη Στουτγάρδη. Μεταξύ των 8 ανθρώπων που κάηκαν ζωντανοί, οι 7 ήταν παιδιά!

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  29  =  32